Σοβαρός τραυματισμός στον αγώνα Πάφος–Άρης - Στο Νοσοκομείο 27χρονος οπαδός

Σοβαρός τραυματισμός στον αγώνα Πάφος–Άρης - Στο Νοσοκομείο 27χρονος οπαδός

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα, μεταξύ των ομάδων της Πάφου και του Άρη, το βράδυ της Παρασκευής 29 Απριλίου, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 27χρονου οπαδού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ατύχημα σημειώθηκε κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών, όταν ο 27χρονος έπεσε από ύψος 2.75 μέτρων.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, όπου μετέφερε τον 27χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και μετά που διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα κρανίου και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Στόχος της παραγωγής και δημιουργίας του βίντεο φαίνεται να είναι να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ποινικός Ανακριτής Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμά του για τη γνωστή υπόθεση «videogate», τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα εξασφαλισθείσα μαρτυρία δεν προκύπτει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE