Σοβαρός τραυματισμός στον αγώνα Πάφος–Άρης - Στο Νοσοκομείο 27χρονος οπαδός

Σοβαρός τραυματισμός στον αγώνα Πάφος–Άρης - Στο Νοσοκομείο 27χρονος οπαδός

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα, μεταξύ των ομάδων της Πάφου και του Άρη, το βράδυ της Παρασκευής 29 Απριλίου, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 27χρονου οπαδού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ατύχημα σημειώθηκε κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών, όταν ο 27χρονος έπεσε από ύψος 2.75 μέτρων.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, όπου μετέφερε τον 27χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και μετά που διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα κρανίου και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE