Σοβαρός τραυματισμός στον αγώνα Πάφος–Άρης - Στο Νοσοκομείο 27χρονος οπαδός

Σοβαρός τραυματισμός στον αγώνα Πάφος–Άρης - Στο Νοσοκομείο 27χρονος οπαδός

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα, μεταξύ των ομάδων της Πάφου και του Άρη, το βράδυ της Παρασκευής 29 Απριλίου, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 27χρονου οπαδού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ατύχημα σημειώθηκε κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών, όταν ο 27χρονος έπεσε από ύψος 2.75 μέτρων.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, όπου μετέφερε τον 27χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και μετά που διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα κρανίου και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE