Σοβαρός τραυματισμός στον αγώνα Πάφος–Άρης - Στο Νοσοκομείο 27χρονος οπαδός

Σοβαρός τραυματισμός στον αγώνα Πάφος–Άρης - Στο Νοσοκομείο 27χρονος οπαδός

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα, μεταξύ των ομάδων της Πάφου και του Άρη, το βράδυ της Παρασκευής 29 Απριλίου, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 27χρονου οπαδού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ατύχημα σημειώθηκε κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών, όταν ο 27χρονος έπεσε από ύψος 2.75 μέτρων.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, όπου μετέφερε τον 27χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και μετά που διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα κρανίου και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE