Σοβαρός τραυματισμός στον αγώνα Πάφος–Άρης - Στο Νοσοκομείο 27χρονος οπαδός

Σοβαρός τραυματισμός στον αγώνα Πάφος–Άρης - Στο Νοσοκομείο 27χρονος οπαδός

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα, μεταξύ των ομάδων της Πάφου και του Άρη, το βράδυ της Παρασκευής 29 Απριλίου, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 27χρονου οπαδού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το ατύχημα σημειώθηκε κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών, όταν ο 27χρονος έπεσε από ύψος 2.75 μέτρων.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, όπου μετέφερε τον 27χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και μετά που διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα κρανίου και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE