Ελευθερία Ελευθερίου: Δες τι είπε για την εμφάνιση του πρώην συντρόφου της, Ανδρέα Γεωργίου στο X-Factor

Ελευθερία Ελευθερίου: Δες τι είπε για την εμφάνιση του πρώην συντρόφου της, Ανδρέα Γεωργίου στο X-Factor

Την δημόσιο στήριξη στον πρώην σύντροφό της, Ανδρέα Γεωργίου, για την εμφάνισή του στο "X-Factor" έδειξε η Ελευθερία Ελευθερίου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ανέβασε ένα story στο οποίο του ευχόταν καλή αρχή!

«Καλή αρχή αγαπημένε μου» έγραψε χαρακτηριστικά η Ελευθερία Ελευθερίου. Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο Ανδρέας Γεωργίου και η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν ζευγάρι στο παρελθόν, αλλά διατηρούν άριστες σχέσης.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η Ελευθερία Ελευθερίου είχε ξεκινήσει την καριέρα της από τη συμμετοχή της στο "X-Factor".

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE