Πένθος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Έφυγε» από τη ζωή ο Ίβιτσα Όσιμ

Πένθος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο:  «Έφυγε» από τη ζωή ο Ίβιτσα Όσιμ

Θλίψη στον χώρο του ποδοσφαίρου που θρηνεί την απώλεια του σπουδαίου Ίβιτσα Όσιμ, καθώς ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών την Πρωτομαγιά του 2022.

Πολύ άσχημη η σημερινή μέρα (1/5) για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο που θρηνεί την απώλεια ενός σπουδαίου ανθρώπου και προπονητή.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE