Πένθος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Έφυγε» από τη ζωή ο Ίβιτσα Όσιμ

Πένθος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο:  «Έφυγε» από τη ζωή ο Ίβιτσα Όσιμ

Θλίψη στον χώρο του ποδοσφαίρου που θρηνεί την απώλεια του σπουδαίου Ίβιτσα Όσιμ, καθώς ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών την Πρωτομαγιά του 2022.

Πολύ άσχημη η σημερινή μέρα (1/5) για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο που θρηνεί την απώλεια ενός σπουδαίου ανθρώπου και προπονητή.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.