Πένθος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Έφυγε» από τη ζωή ο Ίβιτσα Όσιμ

Πένθος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο:  «Έφυγε» από τη ζωή ο Ίβιτσα Όσιμ

Θλίψη στον χώρο του ποδοσφαίρου που θρηνεί την απώλεια του σπουδαίου Ίβιτσα Όσιμ, καθώς ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών την Πρωτομαγιά του 2022.

Πολύ άσχημη η σημερινή μέρα (1/5) για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο που θρηνεί την απώλεια ενός σπουδαίου ανθρώπου και προπονητή.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Κατεβαίνει και επίσημα στις Προεδρικές εκλογές του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου με αυτή του την απόφαση να προκαλεί ανησυχία αλλά και αντιδράσεις στο Δημοκρατικό Συναγερμό, αφού, μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος μέσα από τη διαδικασία ή πρόκειται για μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα.