Χειροπέδες σε 36χρονο για την απόπειρα φόνου στη Λευκωσία - Ψάχνουν και δεύτερο πρόσωπο οι Αρχές

Χειροπέδες σε 36χρονο για την απόπειρα φόνου στη Λευκωσία - Ψάχνουν και δεύτερο πρόσωπο οι Αρχές

Λίγο μετά τις 6.30 χθες το απόγευμα, λήφθηκε πληροφορία που αφορούσε πιθανή συμπλοκή σε οδό στη Λευκωσία.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο όπου εντόπισαν ένα πρόσωπο ηλικίας 28 ετών, το οποίο έφερε τραύμα κατά μήκος της κοιλιάς.

Αυτός φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ενώ βρισκόταν στην εν λόγω οδό, τον προσέγγισαν δύο πρόσωπα και μετά από συζήτηση που είχαν, ο ένας τους επιτέθηκε εναντίον του με αιχμηρό αντικείμενο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στην κοιλιά. Αμέσως μετά οι δύο ύποπτοι τράπηκαν σε φυγή.

Ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται, με την κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, να είναι σταθερή και εκτός κινδύνου.

Λίγο μετά τις 10.00 χθες το βράδυ, συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, με δικαστικό ένταλμα, άντρας ηλικίας 36 ετών, που φέρεται να είναι ο ένας από τους δράστες.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου, πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, τραυματισμού, κατοχής και μεταφοράς επιθετικού οργάνου, και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία

Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία

Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.