Η «ένεση» ψυχολογίας από το «χηνάκι» στο ΓΣΠ και το μήνυμα στον Τσόρνιγκερ…

Η «ένεση» ψυχολογίας από το «χηνάκι» στο ΓΣΠ και το μήνυμα στον Τσόρνιγκερ…

Αν ρωτούνταν 100 Απολλωνίστες, στην διάρκεια της χθεσινής μέρας, για την έκβαση που θα είχε το ματς ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ, οι περισσότεροι θα… στοιχημάτιζαν στον «άσσο».

Εν τέλει προέκυψε «χηνάκι», αποτέλεσμα που λειτουργεί ως «ένεση» ψυχολογίας για την οικογένεια του Απόλλωνα, επειδή παρέμειναν στον ρετιρέ της βαθμολογίας.

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

Στη μεγάλη σημασία που αποδίδει η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ στις σχέσεις ανάμεσα σε ΕΕ και χωρών του Κόλπου, αλλά και στις διμερείς σχέσεις Κύπρου-Μπαχρέιν αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Μανάμα, την πρώτη διμερή επίσκεψη του στο εξωτερικό από την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE