Εντοπίστηκε το όχημα του Κοινοτικού Συμβουλίου Κοίλης που είχε κλαπεί - Το βρήκαν σε γκρεμό

Εντοπίστηκε το όχημα του Κοινοτικού Συμβουλίου Κοίλης που είχε κλαπεί - Το βρήκαν σε γκρεμό

Eντοπίστηκε το όχημα του Κοινοτικού Συμβουλίου Κοίλης, το οποίο είχε κλαπεί από αγνώστους μετά από διάρρηξη που έγινε στα γραφεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στην περιοχή της Μεσόγης. Πρόκειται για διπλοκάμπινο που βρέθηκε σε γκρεμό 25 – 30 μέτρων.

Η Αστυνομία συνεχίζει να διερευνά την υπόθεση με σκοπό να εντοπιστούν άμεσα οι δράστες.

Υπενθυμίζουμε ότι διάρρηξη στα γραφεία του του Κοινοτικού Συμβουλίου της Κοίλης, στην επαρχία της Πάφου, στην Επαρχία Πάφου σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (01/05).

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline, ο κοινοτάρχης Κοίλης κ. Μιχάλης Ευθυμίου, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι έκλεψαν το όχημα του συμβουλίου.

Όπως συγκεκριμένα τόνισε, οι δράστες παραβίασαν και τις δυο πόρτες για να εισέλθουν στο συμβούλιο.

Σύμφωνα με τον κ. Ευθυμίου οι ζημιές από τα κλοπιμαία ανέρχονται στα 8000 ευρώ περίπου.
Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, απέκλεισαν την σκηνή και ξεκίνησαν τις απαραίτητες εξετάσεις από το πρώτο φως της ημέρας.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE