Εντοπίστηκε το όχημα του Κοινοτικού Συμβουλίου Κοίλης που είχε κλαπεί - Το βρήκαν σε γκρεμό

Εντοπίστηκε το όχημα του Κοινοτικού Συμβουλίου Κοίλης που είχε κλαπεί - Το βρήκαν σε γκρεμό

Eντοπίστηκε το όχημα του Κοινοτικού Συμβουλίου Κοίλης, το οποίο είχε κλαπεί από αγνώστους μετά από διάρρηξη που έγινε στα γραφεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στην περιοχή της Μεσόγης. Πρόκειται για διπλοκάμπινο που βρέθηκε σε γκρεμό 25 – 30 μέτρων.

Η Αστυνομία συνεχίζει να διερευνά την υπόθεση με σκοπό να εντοπιστούν άμεσα οι δράστες.

Υπενθυμίζουμε ότι διάρρηξη στα γραφεία του του Κοινοτικού Συμβουλίου της Κοίλης, στην επαρχία της Πάφου, στην Επαρχία Πάφου σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (01/05).

Σε δηλώσεις του στο ThemaOnline, ο κοινοτάρχης Κοίλης κ. Μιχάλης Ευθυμίου, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι έκλεψαν το όχημα του συμβουλίου.

Όπως συγκεκριμένα τόνισε, οι δράστες παραβίασαν και τις δυο πόρτες για να εισέλθουν στο συμβούλιο.

Σύμφωνα με τον κ. Ευθυμίου οι ζημιές από τα κλοπιμαία ανέρχονται στα 8000 ευρώ περίπου.
Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο, απέκλεισαν την σκηνή και ξεκίνησαν τις απαραίτητες εξετάσεις από το πρώτο φως της ημέρας.

(Φωτογραφία αρχείου)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE