Youtuber μας δείχνει πώς να πίνουμε σωστά νερό και ξεπερνά τις 2 εκατομμύρια προβολές

Youtuber μας δείχνει πώς να πίνουμε σωστά νερό και ξεπερνά τις 2 εκατομμύρια προβολές

Μήπως τόσο καιρό όλοι πίναμε το νερό μας λάθος;

Στον μαγικό κόσμο του Youtube μπορείς να βρεις (σχεδόν) τα πάντα. Αρκεί απλά να πατήσεις αυτό που ψάχνεις στην αναζήτηση και η πλατφόρμα θα σου φέρει πίσω δεκάδες αποτελέσματα. Ωστόσο, ανάμεσα στα «καμένα» videos που υπάρχουν εκεί, εντοπίσαμε κι ένα που ξεπερνά κάθε φαντασία.

Μία νεαρή Youtuber, λοιπόν, αποφάσισε κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας του κορονοϊού, το 2020, να δημιουργήσει ένα δίλεπτο video, στο οποίο περιγράφει λεπτομερώς τον σωστό τρόπο για να πιει κάποιος το νερό του. Ο τίτλος του εν λόγω video είναι «How to drink water (tutorial)» και πραγματικά αποτελεί απορίας άξιο το γεγονός πως έχει ήδη φτάσει τα 2 εκατομμύρια views.

Σε αυτό βλέπουμε την πρωταγωνίστρια να μας δίνει τις παρακάτω οδηγίες. «Αρχικά χρειάζεσαι ένα ποτήρι και φυσικά νερό. Αφού βάλεις το νερό στο ποτήρι, στη συνέχεια πρέπει να χαλαρώσεις. Είναι επίσης σημαντικό να κάνεις μερικές ασκήσεις στο στόμα σου, πριν τα χείλη σου ακουμπήσουν το ποτήρι. Μόλις φτάσει η στιγμή να πιεις το νερό, σχημάτισε ένα «Ο» με το στόμα σου και πιες αργά αργά, έτσι ώστε να μην πνιγείς. Αυτό ήταν. Κατάφερες να πιεις σωστά το νερό σου».

Δεν κάνουμε καθόλου πλάκα. Με αυτά τα λόγια και αυτό το τόσο απλό και επεξηγηματικό (not) κόνσεπτ η νεαρή Youtuber έφτασε τις 2 εκατομμύρια προβολές και συνεχίζει. Μάλιστα, ιδιαίτερα διασκεδαστικά είναι και τα σχόλια των χρηστών κάτω από το video. «Μου ήταν τόσο δύσκολο όλα αυτά τα χρόνια να πιω νερό, ειλικρινά σε ευχαριστώ», αναφέρει με χιούμορ ένας χρήστης, ενώ στο σχόλιο ενός άλλου διαβάζουμε «Ευτυχώς έβαλες και υπότιτλους και μαθαίνεις κάτι τόσο σημαντικό και σε άτομα από άλλες χώρες».

Τι να πει κανείς; Ιδέες τελικά υπάρχουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE