Πάτρα – Αποκάλυψη: Το κοινό εύρημα στο συκώτι σε Μαλένα και Τζωρτζίνα

Πάτρα – Αποκάλυψη: Το κοινό εύρημα στο συκώτι σε Μαλένα και Τζωρτζίνα

Παραμένει το θρίλερ με τους θανάτους των τριών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα με τις αποκαλύψεις για την υπόθεση να είναι συνεχείς.

Σύμφωνα με την εκπομπή Tlive φαίνεται να υπάρχει ένα κοινό κοινό εύρημα στη Μαλένα και την Τζωρτζίνα και ίσως αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των δυο θανάτων.

Συγκεκριμένα έχει βρεθεί εκφύλιση των ηπατικών κυττάρων και στα δύο παιδιά. Στη Μαλένα μάλιστα ήταν σε μεγαλύτερο βαθμό και ίσως αυτό αποτελέσει φωτίσει τους δύο θανάτους σε συνδυασμό με τις τοξικολογικές εξετάσεις.

Για την Τζωρτζίνα έχει ολοκληρωθεί ο ποσοτικός τοξικολογικός έλεγχος και η μόνη ουσία ήταν σε θανατηφόρα δόση ήταν η κεταμίνη.

Παράλληλα αναμένεται με αγωνία το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον επανέλεγχο για να άλλα δύο παιδιά της οικογένειας που έφυγαν από τη ζωή, τη Μαλένα και την Ιριδα

Η Μαλένα πέθανε στις 13 Απριλίου 2019 και είχε διαγνωστεί με λευχαιμία. Αιτία θανάτου ήταν η ηπατική ανεπάρκεια, ενώ μία μέρα πριν το συκώτι του παιδιού ήταν σε άριστη κατάσταση σύμφωνα με τις ιατρικές πηγές.

Από την άλλη η Τζωρτζίνα πέθανε στις 29 Ιανουαρίου του 2022 στο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tlive και στο συκώτι της 9χρονης υπήρχε εκφύλιση ήπιου βαθμού.

Και στα δύο κορίτσια εντοπίστηκε πνευμονικό οίδημα και είχαν τινάγματα και σπασμούς. Παρούσα και στους δύο θανάτους ήταν η μητέρα των κοριτσιών.

Να σημειωθεί ότι εδώ και λίγα 24ωρα έχει ολοκληρωθεί ο ποσοτικός προσδιορισμός και για τις άλλες ουσίες που βρέθηκαν στον οργανισμό της Τζωρτζίνας οι οποίες είναι εντός θεραπευτικών συγκεντρώσεων.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.