ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χάθηκαν τα ίχνη 60χρονης στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφία

Χάθηκαν τα ίχνη 60χρονης στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφία

Νεότερο: Αναφορικά με σημερινή Αστυνομική Ανακοίνωση που αφορούσε 60χρονη, η οποία απουσίαζε από την οικία της στη Λευκωσία, έχει εντοπιστεί.

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της NATALIA ZOZLYNSKA, 60 ετών από την Ουκρανία, η οποία απουσιάζει από χθες το πρωί από την οικία της στη Λευκωσία.

Η ZOZLYNSKA περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.70μ περίπου με καστανά μακριά μαλλιά με ξανθές ανταύγειες και καφέ μάτια. Την τελευταία φορά που θεάθηκε φορούσε πράσινε βελούδινες φόρμες ενώ κρατούσε μικρή σκούρα πράσινη τσάντα πλάτης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της,  να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top