Παραδόθηκε και δεύτερο πρόσωπο για τα επεισόδια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Παραδόθηκε και δεύτερο πρόσωπο για τα επεισόδια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Δεύτερο πρόσωπο παρουσιάστηκε χθες στην Αστυνομία, σχετικά με τα επεισόδια, που σημειώθηκαν το περασμένο Σάββατο έξω από το στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα.

Πρόκειται για 22χρονο, ο οποίος φαίνεται να είναι ένα εκ των προσώπων, τα οποία αναζητούσε η Αστυνομία σε σχέση με τα επεισόδια της 30ης Απριλίου.

Ο 22χρονος αφού κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα της οχλαγωγίας, της επίθεσης και της συμπλοκής, αποδεσμεύτηκε για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Σημειώνεται ότι το μεσημέρι χθες παρουσιάστηκε στην Αστυνομία και 30χρονος, ο οποίος επίσης κατηγορήθηκε γραπτώς σχετικά με τα εν λόγω επεισόδια.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αλλαγή σκυτάλης στην ΟΥΝΦΙΚΥΠ: Ο Κασίμ Ντιανιέ διαδέχεται τον Κόλιν Στιούαρτ – Ενημέρωσε το Συμβούλιο Ασφαλείας ο Γκουτέρες

Αλλαγή σκυτάλης στην ΟΥΝΦΙΚΥΠ: Ο Κασίμ Ντιανιέ διαδέχεται τον Κόλιν Στιούαρτ – Ενημέρωσε το Συμβούλιο Ασφαλείας ο Γκουτέρες

O  Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωσε την πρόθεσή του να διορίσει τον Σενεγαλέζο διπλωμάτη Κασίμ Ντιανιέ (Khassim Diagne) ως νέο Ειδικό Αντιπρόσωπο και Επικεφαλής της Ειρηνευτικής Δύναμης στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ).

BEST OF TOTHEMAONLINE