Πιάστηκαν στο οδόφραγμα Λήδας - Προσπάθησαν να περάσουν από τα κατεχόμενα με πλαστά διαβατήρια

Πιάστηκαν στο οδόφραγμα Λήδας - Προσπάθησαν να περάσουν από τα κατεχόμενα με πλαστά διαβατήρια

Υπό «κράτηση» θα παραμείνουν για τρεις ημέρες, δυο πρόσωπα, τα οποία στις 1 Μαΐου επιχείρησαν να διασχίσουν το οδόφραγμα της Λήδρας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τουρκοκυπριακό Τύπο, τα δύο πρόσωπα επιχείρησαν να διασχίσουν το οδόφραγμα της Λήδρας το πρωί της Κυριακής, παρουσιάζοντας στην «αστυνομία» ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία ανήκαν σε άλλα άτομα.

Η «αστυνομία» τούς «συνέλαβε», καθώς και ένα τρίτο πρόσωπο, το οποίο σχετίζεται με την υπόθεση.

Οι «ύποπτοι» οδηγήθηκαν ενώπιον «δικαστηρίου», το οποίο αποφάσισε την τριήμερη «κράτηση» τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.