Daily Mail: Με καρκίνο ο Πούτιν; Θα υποβληθεί σε εγχείρηση σύντομα

Daily Mail: Με καρκίνο ο Πούτιν; Θα υποβληθεί σε εγχείρηση σύντομα

Σε εγχείρηση για καρκίνο θα υποβληθεί στο εγγύς μέλλον ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με την Daily Mail.

Επισημαίνει δε ότι ο Πούτιν έχει καρκίνο στην κοιλιά και πάσχει και από Πάρκινσον εδώ και 18 μήνες.

Η Daily Mail αναφέρει μάλιστα πως ο Πούτιν θα χρειαστεί να παραδώσει την εξουσία στον σκληροπυρηνικό πρώην αρχηγό της KGB, Νικολάι Πατρούσεφ προκειμένου να εποπτεύει τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ο Πατρούσεφ, 70 ετών, θεωρείται βασικός «αρχιτέκτονας» της πολεμικής στρατηγικής μέχρι τώρα και ο άνθρωπος που έπεισε τον Πούτιν ότι το Κίεβο είναι γεμάτο νεοναζί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, αν και η επέμβαση έχει καθυστερήσει, δε θα πραγματοποιηθεί πριν από τον εορτασμό της Ημέρας της Νίκης της Ρωσίας στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο στην Κόκκινη Πλατεία στις 9 Μαΐου.

Η χειρουργική επέμβαση είχε προγραμματιστεί για το δεύτερο μισό του Απριλίου, αλλά αναβλήθηκε.

«Συστήθηκε στον Πούτιν να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, η ημερομηνία της οποίας συζητείται και συμφωνείται», ανέφερε το δημοσίευμα.

Φαίνεται να είναι ιδιαίτερα επείγον
«Φαίνεται ότι δεν είναι ιδιαίτερα επείγον, αλλά δεν μπορεί να καθυστερήσει», επισημαίνεται.

Η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι ο Ρώσος Πρόεδρος έχει όγκο και τα προβλήματα που εντοπίστηκαν στην τελευταία του εξέταση συνδέονται με αυτήν την ασθένεια».

Πάσχει επίσης από «νόσο του Πάρκινσον και σχιζοσυναισθηματική διαταραχή, η οποία φέρει συμπτώματα όπως παραισθήσεις και μανία.

Από την πλευρά του το Κρεμλίνο αρνείται κατηγορηματικά ότι ο Πούτιν αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

 

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE