Δίκη Ζακ Κωστόπουλου: Ένοχοι κοσμηματοπώλης και μεσίτης - Αθώοι οι αστυνομικοί

Δίκη Ζακ Κωστόπουλου: Ένοχοι κοσμηματοπώλης και μεσίτης - Αθώοι οι αστυνομικοί

Την ενοχή του κοσμηματοπώλη και του μεσίτη που κατηγορούνται για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου στην οδό Γλάδστωνος το Σεπτέμβριο του 2018, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Στο άκουσμα της απόφασης επικράτησε ένταση στη δικαστική αίθουσα. "Ντροπή σας" φώναξαν κάποιοι από τους παριστάμενους.

Στη δικαστική αίθουσα ήταν παρούσα και η Μάγδα Φύσσα, η οποία θέλησε με αυτό τον τρόπο να δηλώσει την αλληλεγγύη της στην οικογένεια του αδικοχαμένου ακτιβιστή, η οποία και αντέδρασε έντονα μόλις ακούστηκε η απόφαση.

Η διάσκεψη τακτικών δικαστών και ενόρκων διήρκεσε τρεις ώρες και το πόρισμα, κατά πλειοψηφία, ήταν ότι, κοσμηματοπώλης και μεσίτης, θα πρέπει να καταδικαστούν για το κακούργημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης κατά παραυτουργία.

Αναφορικά με τους τέσσερις αστυνομικούς που συμμετείχαν στη σύλληψη του 33χρονου ακτιβιστή το δικαστήριο τους κήρυξε αθώους για το αδίκημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης.

Πηγή: thetoc.gr/ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Με φόντο μια νέα προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας στο Κυπριακό, η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο για έναν νέο κύκλο επαφών,που πολλοί στη Λευκωσία θεωρούν καθοριστικό για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE