Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Τρίχρονο κοριτσάκι πήγε στο νοσοκομείο με πρήξιμο στον αστράγαλο και πέθανε

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Τρίχρονο κοριτσάκι πήγε στο νοσοκομείο με πρήξιμο στον αστράγαλο και πέθανε

Την τελευταία του πνοή άφησε το Σάββατο ένα τρίχρονο κοριτσάκι στο «Ιπποκράτειο», με τους γονείς να αναμένεται να καταθέτουν μήνυση προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα ιατρικού λάθους.

Η περιπέτεια που κατέληξε σε τραγωδία για το τρίχρονο κοριτσάκι ξεκίνησε τη Μεγάλη Τρίτη, όταν εισήχθη στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» με πρήξιμο στον αστράγαλο.

Μετά από λίγες ημέρες νοσηλείας η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε, με τους γιατρούς του νοσοκομείου να εξετάζουν ακόμη και την πιθανότητα της νόσου «Kawasaki».

Μετά τη βιοψία που πραγματοποιήθηκε, αποκλείστηκε τόσο το ενδεχόμενο οξείας συστηματικής αγγειίτιδας, όσο και εκείνο του long covid, καθώς εντοπίστηκαν αντισώματα στον οργανισμό του.

Με την κατάσταση της υγείας του να χειροτερεύει, το τρίχρονο κοριτσάκι διακομίστηκε διασωληνωμένο το Σάββατο στο «Ιπποκράτειο», στις 12 το μεσημέρι, όπου μέσα σε περίπου δυόμιση ώρες, κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr οι γιατροί δεν κατέληξαν σε διάγνωση, γεγονός που εγείρει ερωτήματα ως προς τα αίτια που επέφεραν τον θάνατο. Επίσης, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κοριτσάκι υπέστη και εγκεφαλικό οίδημα.

Μήνυση από τους γονείς

Οι γονείς αρνούμενοι να πιστέψουν την τραγική εξέλιξη οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Τούμπας προκειμένου να καταθέσουν μήνυση για τον θάνατο του παιδιού τους, εκφράζοντας υποψίες περί ιατρικού λάθους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr αναμένεται να πραγματοποιηθεί νεκροψία – νεκροτομή, η οποία θα ρίξει «φως» στον θάνατο του τρίχρονου παιδιού.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE