Στα κατεχόμενα την Τρίτη ανακοινώθηκαν 57 νέα περιστατικά κορωνοϊού

Στα κατεχόμενα την Τρίτη ανακοινώθηκαν 57 νέα περιστατικά κορωνοϊού

Το «υπουργείο υγείας» στα κατεχόμενα ανακοίνωσε την Τρίτη ότι τις τελευταίες 24 ώρες εντοπίστηκαν 57 νέα περιστατικά κορωνοϊού. Συνολικά διενεργήθηκαν 1870 τεστ.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, συγκεκριμένα εντοπίστηκαν 39 κρούσματα στην κατεχόμενη Λευκωσία, 6 στην Κερύνεια, 8 στην Αμμόχωστο, 2 στην Μόρφου, ένα στο κατεχόμενο Τρίκωμο και ένα στην Λεύκα.

Από την αρχή της πανδημίας στα κατεχόμενα εντοπίστηκαν συνολικά 93.799 κρούσματα ενώ ανακοινώθηκαν 235 θάνατοι με τελική αιτία τον κορωνοϊό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.