Στα κατεχόμενα την Τρίτη ανακοινώθηκαν 57 νέα περιστατικά κορωνοϊού

Στα κατεχόμενα την Τρίτη ανακοινώθηκαν 57 νέα περιστατικά κορωνοϊού

Το «υπουργείο υγείας» στα κατεχόμενα ανακοίνωσε την Τρίτη ότι τις τελευταίες 24 ώρες εντοπίστηκαν 57 νέα περιστατικά κορωνοϊού. Συνολικά διενεργήθηκαν 1870 τεστ.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, συγκεκριμένα εντοπίστηκαν 39 κρούσματα στην κατεχόμενη Λευκωσία, 6 στην Κερύνεια, 8 στην Αμμόχωστο, 2 στην Μόρφου, ένα στο κατεχόμενο Τρίκωμο και ένα στην Λεύκα.

Από την αρχή της πανδημίας στα κατεχόμενα εντοπίστηκαν συνολικά 93.799 κρούσματα ενώ ανακοινώθηκαν 235 θάνατοι με τελική αιτία τον κορωνοϊό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE