Στα κατεχόμενα την Τρίτη ανακοινώθηκαν 57 νέα περιστατικά κορωνοϊού

Στα κατεχόμενα την Τρίτη ανακοινώθηκαν 57 νέα περιστατικά κορωνοϊού

Το «υπουργείο υγείας» στα κατεχόμενα ανακοίνωσε την Τρίτη ότι τις τελευταίες 24 ώρες εντοπίστηκαν 57 νέα περιστατικά κορωνοϊού. Συνολικά διενεργήθηκαν 1870 τεστ.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, συγκεκριμένα εντοπίστηκαν 39 κρούσματα στην κατεχόμενη Λευκωσία, 6 στην Κερύνεια, 8 στην Αμμόχωστο, 2 στην Μόρφου, ένα στο κατεχόμενο Τρίκωμο και ένα στην Λεύκα.

Από την αρχή της πανδημίας στα κατεχόμενα εντοπίστηκαν συνολικά 93.799 κρούσματα ενώ ανακοινώθηκαν 235 θάνατοι με τελική αιτία τον κορωνοϊό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE