Στα κατεχόμενα την Τρίτη ανακοινώθηκαν 57 νέα περιστατικά κορωνοϊού

Στα κατεχόμενα την Τρίτη ανακοινώθηκαν 57 νέα περιστατικά κορωνοϊού

Το «υπουργείο υγείας» στα κατεχόμενα ανακοίνωσε την Τρίτη ότι τις τελευταίες 24 ώρες εντοπίστηκαν 57 νέα περιστατικά κορωνοϊού. Συνολικά διενεργήθηκαν 1870 τεστ.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, συγκεκριμένα εντοπίστηκαν 39 κρούσματα στην κατεχόμενη Λευκωσία, 6 στην Κερύνεια, 8 στην Αμμόχωστο, 2 στην Μόρφου, ένα στο κατεχόμενο Τρίκωμο και ένα στην Λεύκα.

Από την αρχή της πανδημίας στα κατεχόμενα εντοπίστηκαν συνολικά 93.799 κρούσματα ενώ ανακοινώθηκαν 235 θάνατοι με τελική αιτία τον κορωνοϊό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.