Από το όχημα του κατέληξε στην φυλακή ο 22χρονος που οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών - Άκουσε την ποινή του

Από το όχημα του κατέληξε στην φυλακή ο 22χρονος που οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών - Άκουσε την ποινή του

Το Επαρχιακό Δικαστήριο που συνεδρίασε σήμερα στη Λάρνακα, καταδίκασε σε 90 ημέρες άμεση φυλάκιση νεαρό πρόσωπο ηλικίας 22 ετών, αφού το βρήκε ένοχο σε σχέση με υπόθεση που αφορούσε την οδήγηση μηχανοκίνητου οχήματος υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Επίσης, το Δικαστήριο αποφάσισε την στέρηση της άδειας οδήγησης του 22χρονου, για περίοδο έξι μηνών.

Υπενθυμίζουμε ότι μέλη της Τροχαίας Πάφου, ενώ διενεργούσαν χθες βράδυ τροχονομικούς έλεγχους, ανέκοψαν αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε νεαρό πρόσωπο ηλικίας 22 ετών.

Ο 22χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο ναρκοτέστ με θετική ένδειξη, ενώ από περαιτέρω έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε, ότι ο νεαρός οδηγούσε το αυτοκίνητό του, με στερημένη άδεια οδήγησης.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE