ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Από το όχημα του κατέληξε στην φυλακή ο 22χρονος που οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών - Άκουσε την ποινή του

Από το όχημα του κατέληξε στην φυλακή ο 22χρονος που οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών - Άκουσε την ποινή του

Το Επαρχιακό Δικαστήριο που συνεδρίασε σήμερα στη Λάρνακα, καταδίκασε σε 90 ημέρες άμεση φυλάκιση νεαρό πρόσωπο ηλικίας 22 ετών, αφού το βρήκε ένοχο σε σχέση με υπόθεση που αφορούσε την οδήγηση μηχανοκίνητου οχήματος υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Επίσης, το Δικαστήριο αποφάσισε την στέρηση της άδειας οδήγησης του 22χρονου, για περίοδο έξι μηνών.

Υπενθυμίζουμε ότι μέλη της Τροχαίας Πάφου, ενώ διενεργούσαν χθες βράδυ τροχονομικούς έλεγχους, ανέκοψαν αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε νεαρό πρόσωπο ηλικίας 22 ετών.

Ο 22χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο ναρκοτέστ με θετική ένδειξη, ενώ από περαιτέρω έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε, ότι ο νεαρός οδηγούσε το αυτοκίνητό του, με στερημένη άδεια οδήγησης.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

«Τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της υγείας εξήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, χαιρετίζοντας εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Δικαιωμάτων των Ασθενών, που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι οι μεταρρυθμίσεις αναμένονται σύντομα, μαζί με σειρά νομοθετημάτων που βρίσκονται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top