Από το όχημα του κατέληξε στην φυλακή ο 22χρονος που οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών - Άκουσε την ποινή του

Από το όχημα του κατέληξε στην φυλακή ο 22χρονος που οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών - Άκουσε την ποινή του

Το Επαρχιακό Δικαστήριο που συνεδρίασε σήμερα στη Λάρνακα, καταδίκασε σε 90 ημέρες άμεση φυλάκιση νεαρό πρόσωπο ηλικίας 22 ετών, αφού το βρήκε ένοχο σε σχέση με υπόθεση που αφορούσε την οδήγηση μηχανοκίνητου οχήματος υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Επίσης, το Δικαστήριο αποφάσισε την στέρηση της άδειας οδήγησης του 22χρονου, για περίοδο έξι μηνών.

Υπενθυμίζουμε ότι μέλη της Τροχαίας Πάφου, ενώ διενεργούσαν χθες βράδυ τροχονομικούς έλεγχους, ανέκοψαν αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε νεαρό πρόσωπο ηλικίας 22 ετών.

Ο 22χρονος υποβλήθηκε σε έλεγχο ναρκοτέστ με θετική ένδειξη, ενώ από περαιτέρω έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε, ότι ο νεαρός οδηγούσε το αυτοκίνητό του, με στερημένη άδεια οδήγησης.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Σε εξέλιξη πολυεπίπεδη διεθνής προσπάθεια για νέα διάσκεψη στο Κυπριακό εντός καλοκαιριού

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σοβαρή πολυεπίπεδη προσπάθεια, τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, για σύγκληση νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό εντός του καλοκαιριού, η οποία θα οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών με προοπτική λύσης, ανέφερε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.