ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση ο 31χρονος που απείλησε με κυνηγετικό ανήλικο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση ο 31χρονος που απείλησε με κυνηγετικό ανήλικο

Διάταγμα κράτησης για περίοδο τεσσάρων ημερών εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 31χρονου, ο οποίος θεάθηκε να κρατά κυνηγετικό όπλο σε πάρκο των Κάτω Πολεμιδιών, ψάχνοντας 10χρονο αγοράκι, που φέρεται να τον έβρισε.

Στη θέα του όπλου η 13χρονη αδελφή του 10χρονου λιποθύμησε.

Όπως καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού από την 13χρονη, κατά η ώρα 20:15 χθες, ενώ βρισκόταν σε πάρκο με άλλα παιδιά, είδε τον 31χρονο να κρατά κυνηγετικό όπλο και να αναζητεί τον 10χρονο αδελφό της, που νωρίτερα φέρεται να τον είχε εξυβρίσει.

Στην θέα του όπλου η ανήλικη έχασε τις αισθήσεις της, ενώ περίοικοι έτρεξαν να την βοηθήσουν και μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λεμεσού, όπου αφού έτυχε των Πρώτων Βοηθειών έλαβε εξιτήριο.

Στη σκηνή, την οποίαν εγκατέλειψε αμέσως ο 31χρονος, κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας και εναντίον του εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης.

Ο ύποπτος συνελήφθη γύρω στις 03.00 ξημερώματα της Τετάρτης και το πρωί οδηγήθηκε στο δικαστήριο, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα 4ήμερης προσωποκράτησης, προς διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top