ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση ο 31χρονος που απείλησε με κυνηγετικό ανήλικο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση ο 31χρονος που απείλησε με κυνηγετικό ανήλικο

Διάταγμα κράτησης για περίοδο τεσσάρων ημερών εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 31χρονου, ο οποίος θεάθηκε να κρατά κυνηγετικό όπλο σε πάρκο των Κάτω Πολεμιδιών, ψάχνοντας 10χρονο αγοράκι, που φέρεται να τον έβρισε.

Στη θέα του όπλου η 13χρονη αδελφή του 10χρονου λιποθύμησε.

Όπως καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λεμεσού από την 13χρονη, κατά η ώρα 20:15 χθες, ενώ βρισκόταν σε πάρκο με άλλα παιδιά, είδε τον 31χρονο να κρατά κυνηγετικό όπλο και να αναζητεί τον 10χρονο αδελφό της, που νωρίτερα φέρεται να τον είχε εξυβρίσει.

Στην θέα του όπλου η ανήλικη έχασε τις αισθήσεις της, ενώ περίοικοι έτρεξαν να την βοηθήσουν και μεταφέρθηκε στο ΓΝ Λεμεσού, όπου αφού έτυχε των Πρώτων Βοηθειών έλαβε εξιτήριο.

Στη σκηνή, την οποίαν εγκατέλειψε αμέσως ο 31χρονος, κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας και εναντίον του εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης.

Ο ύποπτος συνελήφθη γύρω στις 03.00 ξημερώματα της Τετάρτης και το πρωί οδηγήθηκε στο δικαστήριο, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα 4ήμερης προσωποκράτησης, προς διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Μεγάλος στόχος η διασφάλιση υπηρεσιών παιδείας και υγείας σε ορεινές περιοχές»

ΠτΔ: «Μεγάλος στόχος η διασφάλιση υπηρεσιών παιδείας και υγείας σε ορεινές περιοχές»

Στον στόχο της Κυβέρνησης να υπάρχει παροχή υπηρεσιών Παιδείας και Υγείας σε όλες τις κοινότητες της Κύπρου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου του Νεόφυτου Ροδινού, στην κοινότητα της Ποταμιούς, της επαρχίας Λεμεσού, την οποία για πρώτη φορά επισκέπτεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας

BEST OF TOTHEMAONLINE