Πάνε δικαστήριο για αναμμένη φωτοβολίδα - Τους κατέγραψε η κάμερα του ΓΣΠ

Πάνε δικαστήριο για αναμμένη φωτοβολίδα - Τους κατέγραψε η κάμερα του ΓΣΠ

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για άμεση καταχώρηση υπόθεσης παράνομης κατοχής, μεταφοράς και χρήσης επικίνδυνου αντικειμένου, εναντίον τους, αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα, δύο πρόσωπα, τα οποία εντοπίστηκαν να έχουν στην κατοχή τους αναμμένη φωτοβολίδα, κατά τη διάρκεια του χθεσινού ποδοσφαιρικού αγώνα, μεταξύ των ομάδων ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ, στο ΓΣΠ.

Πρόκειται για 20χρονο και 27χρονο, οι οποίοι γύρω στις 7μ.μ. χθες εντοπίστηκαν μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του σταδίου, να βρίσκονται σε κερκίδα του σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους αναμμένη φωτοβολίδα.

Μέλη της ασφάλειας του σταδίου, οδήγησαν τους δύο στα γραφεία της Αστυνομίας εντός του σταδίου. Σε σωματικό έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκαν δεν εντοπίστηκε κάτι παράνομο, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο του 20χρονου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένας αχρησιμοποίητος πυρσός.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Στροβόλου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Η τελευταία δημοσκόπηση της Rai Consultants για λογαριασμό του Alpha Κύπρου δεν αποτυπώνει απλώς μια στιγμιαία εκλογική εικόνα· καταγράφει μια βαθιά αλλαγή στη συμπεριφορά των ψηφοφόρων. Το κυρίαρχο μήνυμα είναι σαφές: οι πολίτες απομακρύνονται από τα κόμματα και στρέφονται στα πρόσωπα, αναζητώντας αξιοπιστία, ουσία και απαντήσεις στα καθημερινά τους προβλήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE