Αποστολή ερωτηματολογίου από το Υπ. Υγείας σε όσους νόσησαν από κορωνοϊό - Όλες οι πληροφορίες

Αποστολή ερωτηματολογίου από το Υπ. Υγείας σε όσους νόσησαν από κορωνοϊό - Όλες οι πληροφορίες

Το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει τους πολίτες πως το Υπουργείο Υγείας αποστέλλει ερωτηματολόγιο σε άτομα που έχουν νοσήσει κατά την περίοδο 1 Ιανουαρίου 2022 με 31 Μαρτίου 2022 για σκοπό συλλογής σημαντικών δεδομένων που αφορούν τον τόπο μετάδοσης του ιού στην κοινότητα.

Τα δεδομένα αυτά, μαζί με τα αποτελέσματα που συλλέγονται τηλεφωνικώς από την ομάδα ιχνηλάτησης του Υπουργείου Υγείας θα αναλυθούν και ακολούθως θα προωθηθούν στην Εθνική Συμβουλευτική Επιστημονική Επιτροπή COVID-19, στις Ιατρικές Υπηρεσίες καθώς και στις Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας, για να καθοριστούν τα μελλοντικά μέτρα που θα εφαρμοστούν στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Το ερωτηματολόγιο έχει προετοιμαστεί από την Ομάδα Ιχνηλάτησης του Υπουργείου Υγείας, εκ μέρους της Μονάδας Επιδημιολογικής Επιτήρησης και Ελέγχου των Λοιμωδών Νοσημάτων των Υπηρεσιών Ιατρικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας.

Η συμμετοχή των πολιτών στην έρευνα είναι εθελοντική, δωρεάν και ανώνυμη ενώ η έρευνα έχει πάρει έγκριση από όλους τους αρμόδιους φορείς (Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής, Επιστημονική Επιτροπή Προώθησης Ερευνών του Υπουργείου Υγείας). Προθεσμία υποβολής είναι η Κυριακή 8 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE