Στη φυλακή για 90 μέρες - Στέρηση άδειας οδηγού για έξι μήνες σε 22χρονο για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών

Στη φυλακή για 90 μέρες - Στέρηση άδειας οδηγού για έξι μήνες σε 22χρονο για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε χθες Τετάρτη 4 Μάϊου, σε νεαρό ηλικίας 22 ετών από τη Λάρνακα, ποινή άμεσης φυλάκισης 90 ημερών και στέρηση της άδειας οδηγού για έξι μήνες, αφού τον βρήκε ένοχο σε υπόθεση που αφορά οδήγηση οχήματος υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, «γύρω στις 0.30 το βράδυ της 1ης Μαρτίου 2021, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Δυστυχημάτων της Τροχαίας Αρχηγείου, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγείτο από νεαρό ηλικίας 22 ετών από τη Λάρνακα».

Πρόσθεσε ότι «σε προκαταρκτική εξέταση ναρκοτέστ που διενεργήθηκε στο νεαρό, εντοπίστηκε θετικός, ενώ ακολούθησε δειγματοληψία για τελικό έλεγχο. Το αποτέλεσμα του ναρκοτέστ προωθήθηκε στο Γενικό Χημείο του κράτους, ενώ εναντίον του 22χρονου καταχωρήθηκε υπόθεση ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας».

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιασεμή «χθες Τετάρτη 4 Μαΐου, το Δικαστήριο επέβαλε στον 22χρονο ποινή άμεσης φυλάκισης 90 ημερών για το αδίκημα της οδήγησης μηχανοκινήτου οχήματος υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Το Δικαστήριο επέβαλε επίσης στο νεαρό στέρηση της άδειας οδηγού για έξι μήνες, αρχίζοντας από σήμερα Πέμπτη 5 Μάϊου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Σήμερα, στις 19:30 ξεκίνησε η «λαϊκή αγρύπνια» για τον Γιώργο Μαζωνάκη στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Νίκαιας, όπου φίλοι και άνθρωποι που τον αγάπησαν =έχουν την ευκαιρία να τον αποχαιρετίσουν από κοντά.