Η «αφέντρα» Λαγκάρντ και ο γυμνός «σκλάβος» Τσίπρας

Η «αφέντρα» Λαγκάρντ και ο γυμνός «σκλάβος» Τσίπρας

Ενα σκίτσο του Νικολά Βαντό, της γαλλικής εφημερίδας L' Echo, γεμάτο υπονοούμενα για την ελληνική διαπραγμάτευση, κάνει το γύρο του κόσμου και των social media.

Σε ένα σαδομαζοχιστικό σύμπλεγμα η διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ παρουσιάζεται σε ρόλο αφέντρας και ο Ελληνας Πρωθυπουργός σε ρόλο υποταγμένου σκλάβου.

Η Λαγκάρντ κρατά ένα μαστίγιο, φορά μαύρο ολόσωμο εσώρουχο, μαύρες ζαρτιέρες, μαύρα γάντια και ψηλές μαύρες μπότες. Οπως και ένα φουλάρι περασμένο από το λαιμό της που παραπέμπει στην ελληνική σημαία, καθώς είναι γαλάζιο και φέρει το σήμα του ΔΝΤ με λευκά γράμματα.

Ο Αλέξης Τσίπρας φοράει κολάρο με αλυσίδα περασμένη στη ζώνη της επικεφαλής του ΔΝΤ. Το κλειδί είναι κρυμμένο στο μπούστο της Κριστίν Λαγκάρντ.

Ο διάλογος στο σκίτσο είναι ο εξής:

Τσίπρας: «Κοίτα αφέντρα. Τα έβγαλα όλα. Είμαι γυμνός»
Λαγκάρντ: «Eίπα. Μέχρι το κόκαλο, Αλέξη...».
Το σκίτσο ανέβασε στο twitter ο ανταποκριτής της εφημερίδας «Liberation», Ζαν Κατρεμέρ, και προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, παραχώρησε συνέντευξη μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο, στη διαδρομή προς την Πάφο, αποκλειστικά στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE