Τους «την είπε» και άνοιξε ξανά τη σελίδα του ο «Αρκάς»

Τους «την είπε» και άνοιξε ξανά τη σελίδα του ο «Αρκάς»

Με νέο σκίτσο επανήλθε στην επίσημη σελίδα του στο facebook ο Αρκάς, μετά την επίθεση που δέχτηκε για την κριτική που άσκησε στην κυβέρνηση.

«Σ’ αυτή τη χώρα έχει γίνει πολύ επικίνδυνο να είσαι με τους άλλους… όποιοι κι αν είναι αυτοί», είναι το μήνυμα που στέλνει ο γνωστός σκιτσογράφος.

Όπως ανακοίνωσαν οι διαχειριστές της σελίδας, «επαναφέρουμε τη λειτουργία της, γιατί η διακοπή της πήρε υπερβολικές διαστάσεις και γίνεται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης απ’ όλες τις πλευρές. Ζούμε σε άγριους, τρελούς και επικίνδυνους καιρούς...».

arkas

Στο σκίτσο που ξεσήκωσε τις αντιδράσεις εμφανιζόταν ένας άνδρας να λέει: «Έχω εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση. Είναι άνθρωποι που πατάνε γερά στον αέρα». Ένα δεύτερο σκίτσο ανέφερε ότι «ηγέτης είναι αυτός που μπορεί να αποτρέψει μια καταστροφή η οποία δεν θα ερχόταν αν δεν κυβερνούσε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Μάλλον δεν κατάλαβαν το χιούμορ του Αρκά – Πρωτοφανής επίθεση και απειλές για ένα σκίτσο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.