Τους «την είπε» και άνοιξε ξανά τη σελίδα του ο «Αρκάς»

Τους «την είπε» και άνοιξε ξανά τη σελίδα του ο «Αρκάς»

Με νέο σκίτσο επανήλθε στην επίσημη σελίδα του στο facebook ο Αρκάς, μετά την επίθεση που δέχτηκε για την κριτική που άσκησε στην κυβέρνηση.

«Σ’ αυτή τη χώρα έχει γίνει πολύ επικίνδυνο να είσαι με τους άλλους… όποιοι κι αν είναι αυτοί», είναι το μήνυμα που στέλνει ο γνωστός σκιτσογράφος.

Όπως ανακοίνωσαν οι διαχειριστές της σελίδας, «επαναφέρουμε τη λειτουργία της, γιατί η διακοπή της πήρε υπερβολικές διαστάσεις και γίνεται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης απ’ όλες τις πλευρές. Ζούμε σε άγριους, τρελούς και επικίνδυνους καιρούς...».

arkas

Στο σκίτσο που ξεσήκωσε τις αντιδράσεις εμφανιζόταν ένας άνδρας να λέει: «Έχω εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση. Είναι άνθρωποι που πατάνε γερά στον αέρα». Ένα δεύτερο σκίτσο ανέφερε ότι «ηγέτης είναι αυτός που μπορεί να αποτρέψει μια καταστροφή η οποία δεν θα ερχόταν αν δεν κυβερνούσε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Μάλλον δεν κατάλαβαν το χιούμορ του Αρκά – Πρωτοφανής επίθεση και απειλές για ένα σκίτσο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE