ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βροχούλα μου πέσε…! .Δεν κάνουμε πλάκα θα ανοίξουν οι ουρανοί το Σαββατοκύριακο

Βροχούλα μου πέσε…! .Δεν κάνουμε πλάκα θα ανοίξουν οι ουρανοί το Σαββατοκύριακο

Δεν παίρνουμε και όρκο γιατί πολλές φορές οι προβλέψεις της μετεωρολογικής υπηρεσίας δεν επιβεβαιώνονται , όμως το σημερινό δελτίο καιρού κάνει αναφορά για ελαφρές βροχές το Σάββατο και για μεμονωμένες καταιγίδες την Κυριακή. Διαβάστε αναλυτικά

Απόψε ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα εμφανίζονται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά. Τοπικά, κυρίως κατά τις αυγινές ώρες, ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 και τοπικά στα νοτιοδυτικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το μεσημέρι και μετά αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και πιθανό μεμονωμένη καταιγίδα κυρίως στα ορεινά και περιοχές του εσωτερικού. Στην ατμόσφαιρα πιθανό να παρατηρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νότιοι ως νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 28 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες, ελαφρές κυρίως βροχές, στα βόρεια και δυτικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ασθενείς 3 και τοπικά στα δυτικά μέχρι μέτριιο 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και αργότερα τοπικά στα δυτικά και βόρεια λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το μεσημέρι και μετά αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, περιοχές του εσωτερικού και στα νοτιοανατολικά παράλια.

Τη Δευτέρα παροδικά αυξημένες νεφώσεις το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή κυρίως στα ορεινά και περιοχες του εσωτερικού.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση την Κυριακή και τη Δευτέρα, ενώ δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή την Τρίτη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top