ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεκάθαρος ο Στεφάνου: Ο ένας που θα περάσει δεύτερη Κυριακή είναι ο Μαυρογιάννης, ο άλλος όποιος θέλει ας είναι

Ξεκάθαρος ο Στεφάνου: Ο ένας που θα περάσει δεύτερη Κυριακή είναι ο Μαυρογιάννης, ο άλλος όποιος θέλει ας είναι

Τις εξελίξεις αναφορικά με τις Προεδρικές του 2023, και την επιλογή του Ανδρέα Μαυρογιάννη, σχολίασε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου.

Μιλώντας στην εκπομπή του ANT1 «Μέρα Μεσημέρι» ανέφερε αρχικά ότι «αυτή είναι η πρόταση που πάει κάτω. Είμαι πεπεισμένος ότι επειδή η πρότασή μας είναι τεκμηριωμένη και καλύπτει τους στόχους μιας ευρύτερης αποδοχής στα βασικά προγραμματικά ζητήματα, θεωρώ ότι η επιλογή που δίνεται στον κόσμο μας θα τύχει μιας πλατιάς στήριξης και τότε θα αρχίσει και η δουλειά – που θα είναι δύσκολη ασφαλώς – για να κερδίσουμε τις Προεδρικές».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «δεν μας προβληματίζει καθόλου το 60% της πλειοψηφίας. Έχω μια συνολική αντίληψη για το τι λέει ο κόσμος. Τυγχάνει μιας καθολικής αναγνώρισης για το έργο που έχει κάνει. Ένα μέρος ήταν με τον Αχιλλέα Δημητριάδη και ένα μικρό μέρος ήταν αυτοί που δεν επέλεξαν κανέναν από τους δύο. Είχα πολύ στενή συνεργασία με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη. Είμαι σε θέση να γνωρίζω πόσο συνεπής είναι. Θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο της εκλογικής νίκης. Από τη μια να έχεις ένα προγραμματικό πλαίσιο και μια προσωπικότητα που μπορεί να φέρει κοντά κόμματα και κινήματα. Ο κ. Μαυρογιάννης δεν φέρνει μαζί του τα κομματικά βαρίδια».

«Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα όταν είσαι στην αρχή. Χαίρει μεγάλης εκτίμησης ο κ. Μαυρογιάννης. Είναι ανοιχτό το πεδίο για όλους. Στόχος είναι να κερδίσει η Κύπρος και ο λαός. Ο ένας που θα περάσει στη δεύτερη Κυριακή είναι ο κ. Μαυρογιάννης, ο άλλος όποιος θέλει ας είναι. Εμείς έχουμε μια επιλογή και για αυτό επιλέγουμε τον κ. Μαυρογιάννη. Έχει τις δυνατότητες να κερδίσει τις εκλογές και να ανοίξουμε μια νέα εποχή για τον τόπο».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top