Εμπρηστική απειλή: Πήγε με μπιτόνι έξω από εστιατόριο - Τρόμος στον ιδιοκτήτη

Εμπρηστική απειλή: Πήγε με μπιτόνι έξω από εστιατόριο - Τρόμος στον ιδιοκτήτη

Με μπιτόνι που περιείχε εύφλεκτη ύλη βρέθηκε σε εστιατόριο 52χρονος αλλοδαπός απειλώντας τον ιδιοκτήτη του ότι θα τους κάψει.

Το περιστατικό συνέβη χθες Τρίτη 10/5 γύρω στις 8 το βράδυ στη Λεμεσό, στο κέντρο της πόλης.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας διέμενε στο έδαφος της Κυπριακός Δημοκρατίας παράνομα, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αιτία για το συμβάν φαίνεται ότι αποτέλεσαν οι συγκάτοικοι του 52χρονου, οι οποίοι τον έδιωξαν από σπίτι, με τον άντρα να θεωρεί υπεύθυνο τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, ο οποίος είναι συγγενικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη της οικίας.

Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού μετέβησαν αμέσως στο σημείο, όπου εντόπισαν τον ύποπτο και τον συνέλαβαν και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ το μπιτόνι που είχε στην κατοχή του παραλήφθηκε ως τεκμήριο.

Αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE