Εμπρηστική απειλή: Πήγε με μπιτόνι έξω από εστιατόριο - Τρόμος στον ιδιοκτήτη

Εμπρηστική απειλή: Πήγε με μπιτόνι έξω από εστιατόριο - Τρόμος στον ιδιοκτήτη

Με μπιτόνι που περιείχε εύφλεκτη ύλη βρέθηκε σε εστιατόριο 52χρονος αλλοδαπός απειλώντας τον ιδιοκτήτη του ότι θα τους κάψει.

Το περιστατικό συνέβη χθες Τρίτη 10/5 γύρω στις 8 το βράδυ στη Λεμεσό, στο κέντρο της πόλης.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας διέμενε στο έδαφος της Κυπριακός Δημοκρατίας παράνομα, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αιτία για το συμβάν φαίνεται ότι αποτέλεσαν οι συγκάτοικοι του 52χρονου, οι οποίοι τον έδιωξαν από σπίτι, με τον άντρα να θεωρεί υπεύθυνο τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, ο οποίος είναι συγγενικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη της οικίας.

Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού μετέβησαν αμέσως στο σημείο, όπου εντόπισαν τον ύποπτο και τον συνέλαβαν και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ το μπιτόνι που είχε στην κατοχή του παραλήφθηκε ως τεκμήριο.

Αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Το πόρισμα της πολύμηνης αστυνομικής διερεύνησης για την υπόθεση «Σάντυ» και τις καταγγελίες που είχαν δημοσιοποιηθεί μέσω του δημοσιογράφου και συγγραφέα Μακάριου Δρουσιώτη παρουσιάστηκε την Πέμπτη σε δημοσιογραφική διάσκεψη στη Λευκωσία, με τον Αρχηγό Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη να δηλώνει ότι δεν προέκυψε οποιαδήποτε μαρτυρία που να στοιχειοθετεί τα σοβαρά αδικήματα που είχαν καταγγελθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE