Εμπρηστική απειλή: Πήγε με μπιτόνι έξω από εστιατόριο - Τρόμος στον ιδιοκτήτη

Εμπρηστική απειλή: Πήγε με μπιτόνι έξω από εστιατόριο - Τρόμος στον ιδιοκτήτη

Με μπιτόνι που περιείχε εύφλεκτη ύλη βρέθηκε σε εστιατόριο 52χρονος αλλοδαπός απειλώντας τον ιδιοκτήτη του ότι θα τους κάψει.

Το περιστατικό συνέβη χθες Τρίτη 10/5 γύρω στις 8 το βράδυ στη Λεμεσό, στο κέντρο της πόλης.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας διέμενε στο έδαφος της Κυπριακός Δημοκρατίας παράνομα, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αιτία για το συμβάν φαίνεται ότι αποτέλεσαν οι συγκάτοικοι του 52χρονου, οι οποίοι τον έδιωξαν από σπίτι, με τον άντρα να θεωρεί υπεύθυνο τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, ο οποίος είναι συγγενικό πρόσωπο του ιδιοκτήτη της οικίας.

Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού μετέβησαν αμέσως στο σημείο, όπου εντόπισαν τον ύποπτο και τον συνέλαβαν και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ το μπιτόνι που είχε στην κατοχή του παραλήφθηκε ως τεκμήριο.

Αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρξει παράθυρο ευκαιρίας στο Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να προτάσσει νέες ιδέες και νέες προσεγγίσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE