ΕΔΕΚ: Μυριάνθους και Χαννίδης ζητούν το μητρώο των μελών του κόμματος
Δεν λέει να κοπάσει η θύελλα στην ΕΔΕΚ, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος, που θα πραγματοποιηθούν την 1η Ιουνίου.
Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι την Κυριακή 15 Μαΐου 2022, από τις 6:00 το πρωί μέχρι τις 6:00 το απόγευμα θα πραγματοποιούνται εργασίες κατασκευής κτιστής νησίδας καθώς και όλη την απαραίτητη οριζόντια και κάθετη σήμανση.
1. Η οδός Αλάσιας, από τη συμβολή της με την οδό Αγαπήνωρος και από τη συμβολή της με την οδό Ανδρέα Αραούζου. Η διοχέτευση της κυκλοφορίας θα γίνεται διά μέσου της οδού Αλάσιας (μέρος της θα είναι ανοικτό στην κυκλοφορία) και της οδού Αγαπήνωρος.
Οι επηρεαζόμενοι δρόμοι θα δοθούν στην κυκλοφορία με την ολοκλήρωση όλων των πιο πάνω εργασιών.
Ο Δήμος Λευκωσίας ευχαριστεί το κοινό για την κατανόηση και συνιστά οι οδηγοί να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή και να ακολουθούν τα σήματα που θα τοποθετηθούν για το σκοπό αυτό.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις