Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία με τη μητέρα της

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία με τη μητέρα της

Το συγκινητικό μήνυμα για τον άνθρωπο που βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της.


H Ιωάννα Παλιοσπύρου προσπαθεί να πάρει τη ζωή της πίσω κάνοντας κάθε φορά μικρά και σταθερά βήματα. Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Η Ιωάννα δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία μαζί με τη μητέρα της, η οποία πάντα βρίσκεται στο πλευρό της και τη στηρίζει.

Η 35χρονη με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, μία φωτογραφία με τη μαμά της μέσα στο αεροπλάνο.

«Δεν μπορώ να φανταστώ ένα παιδί να μεγαλώνει χωρίς μια καλή μαμά δίπλα του. Μαμά μου σε ευχαριστώ για την ασφάλεια και την αγάπη που μου δίνεις καθημερινά. Σ’ αγαπώ. Χρόνια πολλά», έγραψε.

 

Η 35χρονη Ιωάννα έχει κάνει το πανελλήνιο να υποκλιθεί μπροστά στη δύναμή της και το μεγαλείο της ψυχής της, μετά τη φρικτή επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε πριν από δύο χρόνια, πηγαίνοντας στη δουλειά της.

Πηγη: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE