Σχεδόν 20.000 ευρώ κατάφεραν να αποσπάσουν παριστάνοντας τους γιατρούς και κοροϊδεύοντας τον κόσμο

Σχεδόν 20.000 ευρώ κατάφεραν να αποσπάσουν παριστάνοντας τους γιατρούς και κοροϊδεύοντας τον κόσμο

Στο πλαίσιο διερεύνησης υποθέσεων όπου άγνωστοι παριστάνοντας τους γιατρούς αποσπούσαν χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες, η Αστυνομία προχώρησε αργά χθες το απόγευμα στη σύλληψη δύο αντρών ηλικίας 52 και 25 ετών καθώς και μιας γυναίκας ηλικίας 47 ετών, όλοι κάτοικοι Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για υποθέσεις όπου προσποιούμενοι τους γιατρούς, τηλεφωνούσαν σε πολίτες αναφέροντας τους ότι συγγενικό τους πρόσωπο έχρηζε άμεσης ιατρικής περίθαλψης και αποσπούσαν από αυτούς χρηματικά ποσά.

Οι πιο πάνω φέρονται να εμπλέκονται σε τρείς περιπτώσεις μεταξύ των ημερομηνιών 16/4/2022 και 4/5/2022 όπου αποσπάστηκε από πολίτες το συνολικό χρηματικό ποσό των €18,500.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE