ΕΔΕΚ: Μυριάνθους και Χαννίδης ζητούν το μητρώο των μελών του κόμματος
Δεν λέει να κοπάσει η θύελλα στην ΕΔΕΚ, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος, που θα πραγματοποιηθούν την 1η Ιουνίου.
Η υποχρέωση για χρήση μάσκας, έχει ανασταλεί από τις 15 Μαΐου 2022, μόνο για παιδιά κάτω των 12 ετών.
Τονίζεται επίσης, πως η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική σε αεροδρόμια και στους παραβάτες θα επιβάλλεται πρόστιμο 300 ευρώ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραμένει υποχρεωτική η μάσκα στα κυπριακά αεροδρόμια - Θα εξετάζει το ζήτημα η Συμβουλευτική Επιστημονική Επιτροπή
Οι ευρωπαϊκές συστάσεις για αναστολή της υποχρέωσης για χρήση μάσκας θα αξιολογηθούν σε μεταγενέστερο στάδιο από το Υπουργείο Υγείας, σε συνεννόηση με τη Συμβουλευτική Επιστημονική Επιτροπή.
Το Υπουργείο Υγείας καλεί τους πολίτες όπως ακολουθούν τις οδηγίες για την τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας, καθώς η χρήση προστατευτικής μάσκας εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες προφυλάξεις κατά της μετάδοσης της COVID-19.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις