Γλυκά Νερά: Ισόβια και 11,5 χρόνια φυλάκιση στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο – Η απόφαση του δικαστηρίου

Γλυκά Νερά: Ισόβια και 11,5 χρόνια φυλάκιση στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο – Η απόφαση του δικαστηρίου

Ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς και δέκα χρόνια για τη θανάτωση του σκύλου, εξαντλώντας τα περιθώρια καταδίκης του Ποινικού νόμου, αποφάσισε το δικαστήριο για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Επιπλέον, επέβαλε χρηματική ποινή 20.000 ευρώ για τη θανάτωση του ζώου.

Για τα πλημμελήματα επέβαλε φυλάκιση ενός έτους για την ψευδή κατάθεση και τρία χρόνια για την ψευδή καταγγελία στις αρχές και 3.500 ευρώ χρηματική ποινή.

Η εισαγγελέας πρότεινε συνολικά ισόβια και 11,5 χρόνια κάθειρξη και και χρηματική ποινή 21.000 ευρώ.

Περισσότερα σε λίγο…

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE