Ο Πρόεδρος του Κόμματος Δικαιοσύνης συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον Ν. Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος του Κόμματος Δικαιοσύνης συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον Ν. Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος του Κόμματος Δικαιοσύνης, Μιχάλης Μηνά, συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον ανεξάρτητο υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και διαπίστωσε ότι ο κ. Χριστοδουλίδης είναι ανοικτός σε ιδέες και εισηγήσεις.

Οπως ανακοίνωσε το κόμμα στη συνάντηση, μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν το Κυπριακό, η οικονομία και θέματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

Το Κόμμα Δικαιοσύνης αναφέρει ότι στο πλαίσιο της ανταλλαγής απόψεων, συμφωνήθηκε όπως διευθετηθεί συνάντηση και με την Ανώτατη Εκτελεστική Γραμματεία του Κόμματος στο εγγύς μέλλον.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE