Ο Πρόεδρος του Κόμματος Δικαιοσύνης συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον Ν. Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος του Κόμματος Δικαιοσύνης συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον Ν. Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος του Κόμματος Δικαιοσύνης, Μιχάλης Μηνά, συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον ανεξάρτητο υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και διαπίστωσε ότι ο κ. Χριστοδουλίδης είναι ανοικτός σε ιδέες και εισηγήσεις.

Οπως ανακοίνωσε το κόμμα στη συνάντηση, μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν το Κυπριακό, η οικονομία και θέματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

Το Κόμμα Δικαιοσύνης αναφέρει ότι στο πλαίσιο της ανταλλαγής απόψεων, συμφωνήθηκε όπως διευθετηθεί συνάντηση και με την Ανώτατη Εκτελεστική Γραμματεία του Κόμματος στο εγγύς μέλλον.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE