Ο Πρόεδρος του Κόμματος Δικαιοσύνης συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον Ν. Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος του Κόμματος Δικαιοσύνης συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον Ν. Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος του Κόμματος Δικαιοσύνης, Μιχάλης Μηνά, συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον ανεξάρτητο υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και διαπίστωσε ότι ο κ. Χριστοδουλίδης είναι ανοικτός σε ιδέες και εισηγήσεις.

Οπως ανακοίνωσε το κόμμα στη συνάντηση, μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν το Κυπριακό, η οικονομία και θέματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

Το Κόμμα Δικαιοσύνης αναφέρει ότι στο πλαίσιο της ανταλλαγής απόψεων, συμφωνήθηκε όπως διευθετηθεί συνάντηση και με την Ανώτατη Εκτελεστική Γραμματεία του Κόμματος στο εγγύς μέλλον.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

Αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής της νέας πενταμερούς για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατία Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε πως αναμένουμε τα Ηνωμένα Έθνη να προβούν σε σχετικές ανακοινώσεις.