Ο Πρόεδρος του Κόμματος Δικαιοσύνης συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον Ν. Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος του Κόμματος Δικαιοσύνης συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον Ν. Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος του Κόμματος Δικαιοσύνης, Μιχάλης Μηνά, συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον ανεξάρτητο υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και διαπίστωσε ότι ο κ. Χριστοδουλίδης είναι ανοικτός σε ιδέες και εισηγήσεις.

Οπως ανακοίνωσε το κόμμα στη συνάντηση, μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν το Κυπριακό, η οικονομία και θέματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

Το Κόμμα Δικαιοσύνης αναφέρει ότι στο πλαίσιο της ανταλλαγής απόψεων, συμφωνήθηκε όπως διευθετηθεί συνάντηση και με την Ανώτατη Εκτελεστική Γραμματεία του Κόμματος στο εγγύς μέλλον.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και μοιραία λάθη» - Βολές Αννίτας κατά Οδυσσέα και Δρουσιώτη

«Δεν επιτρέπονται πειραματισμοί και μοιραία λάθη» - Βολές Αννίτας κατά Οδυσσέα και Δρουσιώτη

Την ανάγκη διασφάλισης της πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας ως βασικής προϋπόθεσης για την πρόοδο της χώρας ανέδειξε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, κατά την παρουσίαση, τη Δευτέρα, των κατευθύνσεων, προτεραιοτήτων και στόχων του κόμματος για τα επόμενα χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE