Ο Πρόεδρος του Κόμματος Δικαιοσύνης συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον Ν. Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος του Κόμματος Δικαιοσύνης συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον Ν. Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος του Κόμματος Δικαιοσύνης, Μιχάλης Μηνά, συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον ανεξάρτητο υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και διαπίστωσε ότι ο κ. Χριστοδουλίδης είναι ανοικτός σε ιδέες και εισηγήσεις.

Οπως ανακοίνωσε το κόμμα στη συνάντηση, μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν το Κυπριακό, η οικονομία και θέματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

Το Κόμμα Δικαιοσύνης αναφέρει ότι στο πλαίσιο της ανταλλαγής απόψεων, συμφωνήθηκε όπως διευθετηθεί συνάντηση και με την Ανώτατη Εκτελεστική Γραμματεία του Κόμματος στο εγγύς μέλλον.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE