Γλυκά Νερά: Ισόβια και 11,5 χρόνια φυλάκιση στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο – Η απόφαση του δικαστηρίου

Γλυκά Νερά: Ισόβια και 11,5 χρόνια φυλάκιση στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο – Η απόφαση του δικαστηρίου

Ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς και δέκα χρόνια για τη θανάτωση του σκύλου, εξαντλώντας τα περιθώρια καταδίκης του Ποινικού νόμου, αποφάσισε το δικαστήριο για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Επιπλέον, επέβαλε χρηματική ποινή 20.000 ευρώ για τη θανάτωση του ζώου.

Για τα πλημμελήματα επέβαλε φυλάκιση ενός έτους για την ψευδή κατάθεση και τρία χρόνια για την ψευδή καταγγελία στις αρχές και 3.500 ευρώ χρηματική ποινή.

Η εισαγγελέας πρότεινε συνολικά ισόβια και 11,5 χρόνια κάθειρξη και και χρηματική ποινή 21.000 ευρώ.

Περισσότερα σε λίγο…

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE