Γλυκά Νερά: Ισόβια και 11,5 χρόνια φυλάκιση στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο – Η απόφαση του δικαστηρίου

Γλυκά Νερά: Ισόβια και 11,5 χρόνια φυλάκιση στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο – Η απόφαση του δικαστηρίου

Ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς και δέκα χρόνια για τη θανάτωση του σκύλου, εξαντλώντας τα περιθώρια καταδίκης του Ποινικού νόμου, αποφάσισε το δικαστήριο για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Επιπλέον, επέβαλε χρηματική ποινή 20.000 ευρώ για τη θανάτωση του ζώου.

Για τα πλημμελήματα επέβαλε φυλάκιση ενός έτους για την ψευδή κατάθεση και τρία χρόνια για την ψευδή καταγγελία στις αρχές και 3.500 ευρώ χρηματική ποινή.

Η εισαγγελέας πρότεινε συνολικά ισόβια και 11,5 χρόνια κάθειρξη και και χρηματική ποινή 21.000 ευρώ.

Περισσότερα σε λίγο…

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE