Έκανε χρήση ναρκωτικών οδηγός ασθενοφόρου στη Λεμεσό - Θετικό σε κοκαΐνη και κάνναβη το τεστ

Έκανε χρήση ναρκωτικών οδηγός ασθενοφόρου στη Λεμεσό -  Θετικό σε κοκαΐνη και κάνναβη το τεστ

Θετικός σε ναρκοτεστ, εντοπίστηκε οδηγός ασθενοφόρου στη Λεμεσό το απόγευμα της Δευτέρας 16 Μαΐου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ανταποκρίτριας του ΡΙΚ στην Λεμεσό Σωτηρούλας Χριστοφίδου, το αυτοκίνητο του 33χρονου ανακόπηκε γύρω στις 7 το απόγευμα στην οδό Γιάννου Κρανιδιώτη, από μέλη της Μονάδας Μοτοσυκλετιστών της Τροχαίας Λεμεσού.

Οι πληροφορίες του ΡΙΚ αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί υποπτεύθηκαν πιθανή χρήση ναρκωτικών, εξαιτίας της κατάστασης στην οποία βρισκόταν ο οδηγός.

Τον υπέβαλαν σε ναρκοτεστ, το οποίο ήταν θετικό σε κοκαΐνη και κάνναβη.

Την χρήση ναρκωτικών παραδέχθηκε και ο ίδιος, καθώς όπως διαπιστώθηκε προτού εντοπιστεί ήταν καθήκον και μόλις είχε σχολάσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.