Έκανε χρήση ναρκωτικών οδηγός ασθενοφόρου στη Λεμεσό - Θετικό σε κοκαΐνη και κάνναβη το τεστ

Έκανε χρήση ναρκωτικών οδηγός ασθενοφόρου στη Λεμεσό -  Θετικό σε κοκαΐνη και κάνναβη το τεστ

Θετικός σε ναρκοτεστ, εντοπίστηκε οδηγός ασθενοφόρου στη Λεμεσό το απόγευμα της Δευτέρας 16 Μαΐου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ανταποκρίτριας του ΡΙΚ στην Λεμεσό Σωτηρούλας Χριστοφίδου, το αυτοκίνητο του 33χρονου ανακόπηκε γύρω στις 7 το απόγευμα στην οδό Γιάννου Κρανιδιώτη, από μέλη της Μονάδας Μοτοσυκλετιστών της Τροχαίας Λεμεσού.

Οι πληροφορίες του ΡΙΚ αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί υποπτεύθηκαν πιθανή χρήση ναρκωτικών, εξαιτίας της κατάστασης στην οποία βρισκόταν ο οδηγός.

Τον υπέβαλαν σε ναρκοτεστ, το οποίο ήταν θετικό σε κοκαΐνη και κάνναβη.

Την χρήση ναρκωτικών παραδέχθηκε και ο ίδιος, καθώς όπως διαπιστώθηκε προτού εντοπιστεί ήταν καθήκον και μόλις είχε σχολάσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Η τοποθέτηση του Προεδρικού για το βίντεο που διέρρευσε - «Εξετάζεται υπόθεση υβριδικής δραστηριότητας εναντίον της ΚΔ»

Θέση για το βίντεο που τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, έλαβε η Κυβέρνηση μέσω γραπτής δήλωσης του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE