ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παραπλάνησε τους πολίτες στο Black Friday και πληρώνει ακριβά - Πρόστιμο 30.000 ευρώ σε εταιρεία

Παραπλάνησε τους πολίτες στο Black Friday και πληρώνει ακριβά - Πρόστιμο 30.000 ευρώ σε εταιρεία

Την επιβολή διοικητικού προστίμου ύψους €30.000, εναντίον της εταιρείας Alpan Electroline Ltd για παράβαση του περί των Αθέμιτων Εμπορικών Πρακτικών των Επιχειρήσεων προς τους Καταναλωτές Νόμου, κατά το "Black Friday 2020", ανακοίνωσε η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή.

Σε ανακοίνωση την Τρίτη, η Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή αναφέρει ότι η απόφαση εκδόθηκε κατόπιν έρευνας της κατά την οποία «διαπιστώθηκε η χρήση παραπλανητικής πρακτικής εκ μέρους της εταιρείας, η οποία κρίθηκε ως αθέμιτη κατά παράβαση του Νόμου».

«Η υπό εξέταση εμπορική πρακτική αφορούσε την προώθηση συγκεκριμένων προϊόντων, τα οποία παρουσιάζονταν ως προϊόντα διαθέσιμα προς πώληση σε ειδική πλεονεκτική τιμή κατά το "Black Friday 2020"», υπογραμμίζει.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία, από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι, τα εν λόγω προϊόντα, είτε δεν είχαν στην πραγματικότητα μείωση της αρχικής τους τιμής όπως διαφημιζόταν είτε ότι η μείωση της αρχικής τους τιμής ήταν μικρότερη της διαφημιζόμενης.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top