ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρίσιμο το επόμενο 24ωρο για τη Ζέτα – «4-5 μέρες μετά την επέμβαση είναι μια καθοριστική περίοδος σε τέτοια περιστατικά»

Κρίσιμο το επόμενο 24ωρο για τη Ζέτα – «4-5 μέρες μετά την επέμβαση είναι μια καθοριστική περίοδος σε τέτοια περιστατικά»

Κρίσιμα αναμένονται τα επόμενα 24ωρα για την Υπουργό Εργασίας, Ζέτα Αιμιλιανίδου, η οποία βρίσκεται διασωληνωμένη στην Εντατική στο νοσοκομείο «Υγεία» στην Ελλάδα.

Η Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη, μιλώντας στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» τόνισε ότι υπήρχε μια συνεχής ενημέρωση καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

«Ο Υπουργός Υγείας έφυγε από το νοσοκομείο γύρω στις 11 τα μεσάνυχτα, είχαμε μια ενημέρωση στις 12 και μετά στις 6 το πρωί. Η κατάσταση της Υπουργού παραμένει κρίσιμη και σταθερή και θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες», είπε συγκεκριμένα.

Παράλληλα, για την κατάσταση της Υπουργού Εργασίας μίλησε και ο Πρόεδρος του ΠΙΣ και Ιατρός της Υπουργού Εργασίας, Πέτρος Αγαθαγκέλου.

«Έχω μιλήσει με το γιατρό ο οποίος εκτέλεσε με επιτυχία την επέμβαση χθες και η κατάσταση κρίνεται σταθερή αλλά κρίσιμη»

«Αναμένουμε το επόμενο 24ωρο. Τέτοια περιστατικά είναι με τα 24ωρα που αξιολογούνται», εξήγησε.

Καταλήγοντας, ο κύριος Αγαθαγκέλου επισήμανε ότι είναι μια περίπτωση επείγουσας ιατρικής που χρίζει ιδιαίτερης στενής παρακολούθησης.

«Όταν κάποιος είναι διασωληνομένος σε καταστολή υπάρχουν αρκετοί δείκτες οι οποίοι αξιολογούνται καθημερινά. Στις 4-5 μέρες μετά την επέμβαση είναι μια καθοριστική περίοδος σε τέτοια περιστατικά», κατέληξε.

 Δείτε αυτούσια την τελευταία ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας:

Το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει πως η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κα Ζέτα Αιμιλιανίδου, νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, σε καταστολή, μετά από την πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε χθες στο εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο «Υγεία» στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι η κα Αιμιλιανίδου μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας με αεροασθενοφόρο στην Ελλάδα και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λόγω σοβαρής υπαραχνοειδούς αιμορραγίας μετά από ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου.

Η κατάσταση της θεωρείται κρίσιμη και θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top