Λαγκάρντ: Χωρίς νόημα το δημοψήφισμα μετά την Τρίτη

Λαγκάρντ: Χωρίς νόημα το δημοψήφισμα μετά την Τρίτη

Η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ δήλωσε σε συνέντευξή της στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC ότι το Ταμείο είναι «έτοιμο» να συζητήσει με την Ελλάδα.

Η κ. Λαγκάρντ επεσήμανε πάντως ότι το δημοψήφισμα το οποίο σχεδιάζεται να διεξαχθεί στην Ελλάδα σχετικά με τους όρους μιας νέας διάσωσης της χώρας θα είναι άκυρο μετά την Τρίτη, οπότε ολοκληρώνεται το τρέχον πρόγραμμα διάσωσης.

Σύμφωνα με την ίδια, οι Έλληνες θα ψηφίσουν για προτάσεις που πλέον δεν θα ισχύουν.

Παρ' όλα αυτά, η επικεφαλής της ΔΝΤ επεσήμανε ότι αν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος είναι υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη και υπέρ της ανάταξης της οικονομίας της χώρας, τότε οι πιστωτές είναι διατεθειμένοι να προσπαθήσουν.

Μιλώντας στο BBC, η κ. Λαγκάρντ τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει ακόμη χρόνο για να αλλάξει γνώμη και να δεχθεί τις προτάσεις της Ευρωζώνης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

Χρονιά πολλά εύχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε γραπτή δήλωσή του σε όλους τους εργαζόμενους για την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE