ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πήραν καλώδια χαλκού και «έγιναν καπνός» - Τρεις συλλήψεις για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

Πήραν καλώδια χαλκού και «έγιναν καπνός» - Τρεις συλλήψεις για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών

Στη σύλληψη τριών προσώπων, άντρες ηλικίας από 27 μέχρι 37 ετών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων, κλοπών, και παράνομης κατοχής περιουσίας.

Σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας στην επαρχία Λεμεσού, συνελήφθη 32χρονος, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η διάρρηξη διαπράχθηκε στις 26 Μαρτίου, γύρω στη 1.00 μετά τα μεσάνυκτα, σε υπό ανέγερση κατοικία. Από την κατοικία φέρεται να κλάπηκαν καλώδια χαλκού και χαλκοσωλήνες κλιματιστικών μονάδων, ενώ προκλήθηκαν και ζημιές στις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και σε πόρτες στο ισόγειο του σπιτιού. Η συνολική αξία της περιουσίας που κλάπηκε, καθώς και της ζημιάς που προκλήθηκε, εκτιμάται ότι είναι ύψους 4,000 ευρώ.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Για διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας κλοπής, πρόκλησης ζημιάς σε περιουσία, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, και μαχαιροφορίας, συνελήφθη στη Λάρνακα, άντρας ηλικίας 27 ετών.

Ο ύποπτος συνελήφθη μετά από πληροφορία που λήφθηκε γύρω στις 10.00 χθες το βράδυ και ανέφερε ότι ύποπτο πρόσωπο προσπαθεί να παραβιάσει μηχανή αγοράς νερού, σε περιοχή της Λάρνακας.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο όπου με την άφιξη τους, ο ύποπτος τράπηκε σε φυγή πεζός, ρίχνοντας στο έδαφος ένα λιβέρι. Στη σκηνή εντοπίστηκε ένα ποδήλατο και μία τσάντα, που σύμφωνα με την πληροφορία ανήκαν στον ύποπτο. Από έλεγχο που ακολούθησε, στη τσάντα εντοπίστηκαν κατσαβίδια, ένα μαχαίρι με λεπίδα 19 εκατοστών, καθώς και μέρος ομοιώματος πιστολιού.

Μετά από εξετάσεις, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 27χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε λίγο μετά τη 1.30 τα μεσάνυκτα και συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα. Ανακρινόμενος ομολόγησε ότι προσπάθησε να παραβιάσει με λιβέρι τη μηχανή νερού για να κλέψει χρήματα από τη μηχανή, αναφέροντας επίσης ότι το ποδήλατο, η τσάντα, και το λιβέρι που εντοπίστηκαν στη σκηνή είναι δικά του.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας διερευνά.

Για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, κατοχής ναρκωτικών, καθώς και για τροχαίες παραβάσεις, συνελήφθη άντρας ηλικίας 37 ετών.

Ο 37χρονος εντοπίστηκε από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, να διακινείται ύποπτα με αυτοκίνητο σε περιοχή στα Κάτω Πολεμίδια, μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα. Τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν τον ύποπτο για έλεγχο και εντόπισαν στο όχημα μικροποσότητες ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης και κρυσταλλικής ουσίας που πιστεύεται ότι είναι μεθαμφεταμίνη, καθώς και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία μέσα σε τσάντα.

Στο όχημα ανευρέθηκαν και τρία πιεστικά νερού, και ένα σμυρίλιο, για την κατοχή των οποίων ο 37χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις, με αποτέλεσμα να εγερθούν υποψίες ότι αυτά αποτελούν προϊόν κλοπής.

Το Κλιμάκιο Διαρρήξεων του ΤΑΕ Λεμεσού και η ΥΚΑΝ διερευνούν, ενώ η Τροχαία Λεμεσού διερευνά υπόθεση παραβάσεων τροχαίας, που ο 37χρονος διέπραξε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς ο ίδιος να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης, χωρίς σε ισχύ πιστοποιητικό καταλληλότητας – ΜΟΤ και χωρίς άδεια κυκλοφορίας για το όχημα, και ενώ το όχημα ήταν δηλωμένο στο Τμήμα Οδικών Μεταφορών ως ακινητοποιημένο.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top