Νέα απάτη: Εξαπάτησε 23χρονη παριστάνοντας ότι μιλά εκ μέρους τραπεζικού οργανισμού

Νέα απάτη: Εξαπάτησε 23χρονη παριστάνοντας ότι μιλά εκ μέρους τραπεζικού οργανισμού

Χρηματικό ποσό πέραν των €4,000 φέρονται να απέσπασαν επιτήδειοι από 23χρονη κάτοικο Λεμεσού, σε νέα υπόθεση απάτης και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, που καταγγέλθηκε χθες και διερευνάται από το ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 23χρονης, χθες δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο της πρόσωπο, το οποίο αναφέροντας της ότι μιλά εκ μέρους τραπεζικού οργανισμού κατάφερε να της αποσπάσει τα στοιχεία της πιστωτικής της κάρτας. Επίσης, αφού η παραπονούμενη πείστηκε ότι όντως πρόκειται για τραπεζικό υπάλληλο, ακολούθησε τις οδηγίες του, με αποτέλεσμα να προβεί σε επιβεβαίωση απροσδιόριστου αριθμού συναλλαγών μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής της τράπεζας.

Αργότερα την ίδια μέρα, η 23χρονη διαπίστωσε ότι επρόκειτο για απάτη και κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Με αφορμή και αυτή την υπόθεση, η Αστυνομία υπενθυμίζει το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και να μην αποκαλύπτει ποτέ τα τραπεζικά του δεδομένα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE