LIFESTYLE

Γυρίζουν ταινία θρίλερ στην Κύπρο με πρωταγωνίστρια ηθοποιό του Χόλυγουντ με ρίζες απ’ την Πάφο

Γυρίζουν ταινία θρίλερ στην Κύπρο με πρωταγωνίστρια ηθοποιό του Χόλυγουντ με ρίζες απ’ την Πάφο

Τα γυρίσματα της ταινίας θρίλερ «Αίθουσας Αναμονής», σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Λεονταρίδη, έχουν ξεκινήσει και με αφορμή την επίσκεψη της στην Κύπρο, η πανέμορφη ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Down Town».

Η Τόνια Σωτηροπούλου, είναι η εκρηκτική ηθοποιός με καταγωγή από την Πάφο, η οποία έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο εξωτερικό, κερδίζοντας ρόλους σε σημαντικές παραγωγές του Χόλυγουντ, όπως οι ταινίες, «Skyfall», «Hercules» και «Barberian Sound Studio».

Μιλώντας για το σενάριο της νέας ταινίας της που γυρίζεται στην Κύπρο, εξήγησε ότι πρόκειται για ένα θρίλερ, στο οποίο η ίδια υποδύεται μία κοπέλα που έχει προδοθεί πολύ στη ζωή της, την Κάτια.

Πρόκειται για «μία κοπέλα με μία τραγική ιστορία πίσω της», εξηγεί η όμορφη ηθοποιός, η οποία δηλώνει ότι δέχθηκε να συμμετάσχει στην ταινία, λόγω του σεναρίου.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, δήλωσε την αγάπη που τρέφει για την Κύπρο και την κουζίνα της, υπογραμμίζοντας πως η μητέρα της κατάγεται από την Πάφο.

Ξεκαθάρισε παράλληλα ότι δεν την απασχολούν τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή και την φημολογούμενη σχέση της με τον Έλλαδίτη ζεν πρεμιέ, Αλέξη Γεωργούλη και υπέδειξε πως, ότι ανήκει σε εκείνη είναι αυστηρά προσωπικό και γι’ αυτό φροντίζει να το διαφυλάξει.

«Δεν δίνω δικαιώματα, ούτε πρόκειται να πω αυτός είναι ο φίλος μου. Ο καθένας όμως βγάζει τα συμπεράσματα του και εγώ δεν απολογούμαι σε κανένα», καταλήγει η ηθοποιός. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top