LIFESTYLE

Ο αδελφός της Κατερίνας Τ. Καμπανέλλης παραδέχεται ότι δεν πλησίασε τον Λιάγκα γιατί «Θα μπορούσε να γίνει ζημιά»

Ο αδελφός της Κατερίνας Τ. Καμπανέλλης παραδέχεται ότι δεν πλησίασε τον Λιάγκα γιατί «Θα μπορούσε να γίνει ζημιά»

Πολλά ειπώθηκαν για την στάση που κράτησε ο παρουσιαστής του ελλαδικού «The Voice 2», Γιώργος Λιάγκας, έναντι της νεαρής Κύπριας συμμετέχουσας στο παιχνίδι, Κατερίνας Καμπανέλλη. Η θέση του παρουσιαστή για την αδελφή του, ενόχλησε τον Κύπριο personal trainer, Τίμη Καμπανέλλη, ο οποίος δεν έκρυψε ότι δεν επεδίωξε να συναντηθεί με τον Λιάγκα στον τελικό του παιχνιδιού, αφού θα μπορούσε να γίνει ζημιά.

Ο Τίμης Καμπανέλλης, είχε μάλιστα μιλήσει πρόσφατα σε εκπομπή Ελλαδικού καναλιού για την στάση του Γιώργου Λιάγκα απέναντι στην αδελφή του, αφού ερμηνεύτηκε  από πολλούς ως εμπαθής,  ενώ ο παρουσιαστής, λίγο πριν από τον τελικό είχε δηλώσει ότι η Κατερίνα δεν μπορεί να κερδίσει το «The Voice 2», λόγω προσωπικότητας.

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό «Down Town», ο αδελφός της Κατερίνας, Τίμης Καμπανέλλης, εξέφρασε την άποψη ότι ο Ελλαδίτης παρουσιαστής, μέσα από την πρωινή του εκπομπή, είχε παρακινήσει πολύ κόσμο αρνητικά προς την αδελφή του.

«Εντάξει δεν πιστεύω ότι αυτό αλλοίωσε το αποτέλεσμα. Απλά επειδή ήταν και παρουσιαστής, δεν είναι σωστό να βγάζεις προς τα έξω την άποψη σου τόσο φανερά. Θα μπορούσε να ήταν πιο διακριτικός», δήλωσε ο Τίμης.

Ο γνωστός personal trainer, αν και ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν απείλησε τον Γιώργο Λιάγκα,  παραδέχθηκε ότι δεν επεδίωξε να τον προσεγγίσει στον τελικό του παιχνιδιού, γιατί όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μπορεί να είναι ευγενικός, αλλά  ταυτόχρονα, είναι εκρηκτικός και θα μπορούσε να γίνει ζημιά.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top