Υπό την απειλή μαχαιριού - Άρπαξε τα χρήματα από το ταμείο φορώντας προστατευτική μάσκα

Υπό την απειλή μαχαιριού - Άρπαξε τα χρήματα από το ταμείο φορώντας προστατευτική μάσκα

Υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε χθες βράδυ, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, άγνωστος άνδρας εισήλθε σε περίπτερο στη Λευκωσία, γύρω στις 11μ.μ. χθες, και υπό την απειλή μαχαιριού, έκλεψε τα χρήματα από το ταμείο.

Εκείνη τη στιγμή στο περίπτερο βρισκόταν 49χρονη υπάλληλος.

Ο δράστης περιγράφεται ως αφρικανικής καταγωγής, ψηλός, κανονικής σωματικής διάπλασης και φορούσε άσπρο μαντήλι στο κεφάλι, προστατευτική μάσκα, μαύρο σακάκι, παντελόνι φόρμα χρώματος γκρι και κόκκινα αθλητικά παπούτσια.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE