Υπό την απειλή μαχαιριού - Άρπαξε τα χρήματα από το ταμείο φορώντας προστατευτική μάσκα

Υπό την απειλή μαχαιριού - Άρπαξε τα χρήματα από το ταμείο φορώντας προστατευτική μάσκα

Υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε χθες βράδυ, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, άγνωστος άνδρας εισήλθε σε περίπτερο στη Λευκωσία, γύρω στις 11μ.μ. χθες, και υπό την απειλή μαχαιριού, έκλεψε τα χρήματα από το ταμείο.

Εκείνη τη στιγμή στο περίπτερο βρισκόταν 49χρονη υπάλληλος.

Ο δράστης περιγράφεται ως αφρικανικής καταγωγής, ψηλός, κανονικής σωματικής διάπλασης και φορούσε άσπρο μαντήλι στο κεφάλι, προστατευτική μάσκα, μαύρο σακάκι, παντελόνι φόρμα χρώματος γκρι και κόκκινα αθλητικά παπούτσια.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.