Νικόλας και Γιώτα Παπαδοπούλου: Η κόρη τους Έλενα γιορτάζει τα 17α γενέθλια της (εικόνες)

Νικόλας και Γιώτα Παπαδοπούλου: Η κόρη τους Έλενα γιορτάζει τα 17α γενέθλια της (εικόνες)

Γιορτινή είναι η σημερινή μέρα για τη Γιώτα και τον Νικόλα Παπαδόπουλο, καθώς η κόρη τους Έλενα γίνεται 17 ετών. Για την Έλενα θα ετοιμάσουν ένα όμορφο πάρτι όπου τοσο οι γονείς της όσο και τα υπόλοιπα αδέρφια της θα φροντίσουν να περάσει την ημέρα της αξέχαστα. 

Η μαμά της περήφανη της ευχήθηκε και μέσα από τα social media της γράφοντας: “Χρόνια σου πολλά ανάσα και ζωή μου! 17”. Τα γλυκά λόγια συνόδευσαν υπέροχες φωτογραφίες από την παιδική ηλικία της μέχρι σήμερα. 

Δείτε τις εικόνες στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE