ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στις 3 Ιουνίου ενώπιον Δικαστηρίου δύο άτομα για τα επεισόδια έξω από το «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Στις 3 Ιουνίου ενώπιον Δικαστηρίου δύο άτομα για τα επεισόδια έξω από το «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας θα παρουσιαστούν στις 3 Ιουνίου, τα δύο άτομα ηλικίας 22 και 30 ετών σε σχέση με τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα, το Σάββατο 30 Απριλίου.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χάρης Χατζηγιασεμή, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «σήμερα Πέμπτη 19 Μαΐου ήταν προγραμματισμένο να παρουσιαστούν ενώπιον του Δικαστηρίου τα δύο άτομα για να κατηγορηθούν για τα αδικήματα που διέπραξαν. Ωστόσο ο 30χρονος δεν έγινε κατορθωτό να εντοπιστεί για να γίνει επίδοση της κλήσης για να παρουσιαστεί στο Δικαστήριο, με αποτέλεσμα το Σώμα να ορίσει την 3η Ιουνίου ως νέα ημερομηνία».

Πρόσθεσε ότι «ο δικηγόρος του 22χρονου ανέφερε στο Δικαστήριο ότι δεν έλαβε τα αντίγραφα των καταθέσεων για την υπόθεση και ζήτησε χρόνο προκειμένου να απαντήσει στις κατηγορίες. Το Δικαστήριο όρισε επίσης την 3η Ιουνίου ως ημερομηνία για να του απαγγελθούν οι κατηγορίες».

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηγιασεμή «η Αστυνομία υπέβαλε αίτημα για αποκλεισμό του 22χρονου από τα γήπεδα και το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε διάταγμα αποκλεισμού του από όλα τα στάδια της ελεύθερης Κύπρου μέχρι και τις 3 Ιουνίου, όταν θα κατηγορηθεί για τα αδικήματα που διέπραξε».

Υπενθυμίζεται ότι στις 5 Μάϊου η Αστυνομία προχώρησε σε καταχώρηση της υπόθεσης εναντίον των δύο ατόμων, ηλικίας 22 και 30 ετών, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο όρισε την 19η Μάϊου ως ημερομηνία κατά την οποία θα κατηγορηθούν για τα αδικήματα της οχλαγωγίας, χρησιμοποίησης επικίνδυνων αντικειμένων και παράνομης κατοχής, μεταφοράς και χρήσης εκρηκτικών υλών.

Τα δύο άτομα ήταν μεταξύ των δέκα των οποίων τις φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία για τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από στο γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα, πριν τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Ανόρθωσης και Απόλλωνα, το Σάββατο 30 Απριλίου.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λάρνακας «ο 30χρονος είχε παρουσιαστεί την Δευτέρα 2 Μάϊου στην Αστυνομία και παραδέχθηκε ότι ήταν ένα από τα πρόσωπα που αναζητούσε η Αστυνομία για τα επεισόδια. Ανακρινόμενος ο 30χρονος φέρεται να παραδέχθηκε τη συμμετοχή του στα επεισόδια και κατηγορήθηκε γραπτώς, για τα αδικήματα της οχλαγωγίας, χρησιμοποίησης επικίνδυνων αντικειμένων και παράνομης κατοχής, μεταφοράς και χρήσης εκρηκτικών υλών».

Ο 22χρονος παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας 2 Μαΐου στο ΤΑΕ Λεμεσού όπου και κατηγορήθηκε γραπτώς για συμμετοχή σε οχλαγωγία, επίθεση και συμπλοκή.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

«Τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της υγείας εξήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, χαιρετίζοντας εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Δικαιωμάτων των Ασθενών, που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι οι μεταρρυθμίσεις αναμένονται σύντομα, μαζί με σειρά νομοθετημάτων που βρίσκονται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top