Τριάντα τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Τριάντα τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Το τελευταίο εικοσιτετράωρα στα κατεχόμενα εντοπίστηκαν 33 νέα κρούσματα της COVID-19.

Τα νέα κρούσματα εντοπίστηκαν ύστερα από 2.623 τεστ που έγιναν το τελευταίο 24ωρο.

Ανά κατεχόμενες επαρχίες ο αριθμός των κρουσμάτων έχει ως εξής: Λευκωσία 20, Κερύνεια 4, Αμμόχωστος 7, Μόρφου 1, Τρίκωμο 1.

Αυτήν την στιγμή στο «κέντρο πανδημίας» νοσηλεύονται 6 ασθενείς του κορωνοϊού. Ένας ασθενής θεραπεύεται σε Μοναδική Εντατικής Θεραπείας.

Από την αρχή της πανδημίας στα κατεχόμενα εντοπίστηκαν 93.925 κρούσματα και έχασαν την ζωή τους 237 άτομα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

Στην επιτάχυνση των διαδικασιών για ολοκλήρωση των συμφωνηθέντων με την Αίγυπτο, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο της Chevron αρμόδιο για τις αναδυόμενες χώρες κ. Χαβιέ λα Ρόσα, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο προτού μεταβεί στην Αίγυπτο.