Πολύ δύσκολο για Λεμεσό για Αβραάμ – Τον… ΓΛΥΚΟΚΟΙΤΑΖΟΥΝ οι ΓΕΙΤΟΝΕΣ

Πολύ δύσκολο για Λεμεσό για Αβραάμ – Τον… ΓΛΥΚΟΚΟΙΤΑΖΟΥΝ οι ΓΕΙΤΟΝΕΣ

Εδώ και μερικές βδομάδες είχε… παίξει στο ρεπορτάζ ΑΕΛ από διάφορα ΜΜΕ, πως πέρα από του Ανδρέα Μακρή, ήταν στο μεταγραφικό στόχαστρο των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού και ο Ανδρέας Αβραάμ.

Νεότερες πληροφορίες του Themasports.com, κάνουν λόγο πως μετά την εξέλιξη που προκύπτει στην ΑΕΛ με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, δυσκολεύει αυτή η περίπτωση Αβραάμ να προχωρήσει για να ενταχθεί για δεύτερη φορά στο ρόστερ της Λεμεσιανής ομάδας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE