Γυμνή διαδηλώτρια αναστάτωσε το κόκκινο χαλί των Καννών

Γυμνή διαδηλώτρια αναστάτωσε το κόκκινο χαλί των Καννών

Αναστάτωση προκλήθηκε την Παρασκευή στο κόκκινο χαλί του 75ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών. Εμφανίστηκε μια γυμνή ακτιβίστρια που θέλησε να αποδοκιμάσει τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών ασφαλείας για την απομάκρυνσή της.

Η γυναίκα έσκισε το φόρεμά της αποκαλύπτοντας το γυμνό στήθος της όπου είχε ζωγραφίσει την ουκρανική σημαία και τη φράση «Σταματήστε να μας βιάζετε». Στους γλουτούς της φαίνονταν κόκκινα αποτυπώματα χεριών.

Η ακτιβίστρια φώναζε συνθήματα κατά της ρωσικής επίθεσης στην Ουκρανία, καθώς οι φρουροί την απομάκρυναν αφού πρώτα την τύλιξαν με ένα τζάκετ.

Η διαμαρτυρία σημειώθηκε λίγη ώρα πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας Three Thousand Years of Longing, εν αναμονή της άφιξης των πρωταγωνιστών Ίντρις Έλμπα και Τίλντα Σουίντον.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

Στην προσπάθεια για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων με στόχο μια διαρκή και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, με βάση μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται από το πλαίσιο του ΟΗΕ και τις αξίες και αρχές της ΕΕ, η αλληλεγγύη εταίρων όπως η Ισπανία είναι πολύ σημαντική, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Πρέσβειρας του Βασιλείου της Ισπανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Mercedes Alonso Frayle.

BEST OF TOTHEMAONLINE