Δύο οι οπαδοί του Απόλλωνα που έπεσαν στην καταπακτή στο Τσίρειο - Η κατάσταση της υγείας τους

Δύο οι οπαδοί του Απόλλωνα που έπεσαν στην καταπακτή στο Τσίρειο - Η κατάσταση της υγείας τους

Δύο ήταν οι οπαδοί του Απόλλωνα που έπεσαν στην καταπακτή στο Τσίρειο στάδιο της Λεμεσού κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του πρωταθλήματος.

Πρόκειται για 17χρονο και 24χρονο, οι οποίοι έχασαν την ισσοροπία τους και έπεσαν στην καταπακτή του γηπέδου.

Μεταφέρθηκαν άμεσα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Ο 17χρονος οπαδός υπέστη διάστρεμμα στο δεξί του πόδι, ενώ ο 24χρονος κάκωση στο αριστερό του πόδι.

Οι δύο οπαδοί έλαβαν εξιτήριο και είναι καλά στην υγεία τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE